מתכון לפנקייק ב-5 דקות הכנה!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c98d8e4d-85cb-44d3-951b-90f2ba43c975','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('c98d8e4d-85cb-44d3-951b-90f2ba43c975','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

אין כמו ארוחת בוקר מפנקת של פנקייק אווריריים וטעימים! מתכון קלאסי ב-5 דקות הכנה

מצרכים (10-12 פנקייקים)

1 כוס קמח

2 ביצים

3 כפות סוכר

כפית אבקת אפייה

1 כוס חלב

קורט מלח

כפית תמצית וניל

סירופ מייפל/שוקולד/ממרח שוקולד להגשה

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. בקערה נערבב את כל מרכיבי הבלילה יחד: קמח, ביצים, סוכר, אבקת אפייה, חלב, מלח ותמצית וניל
  2. במידה והבלילה דחוסה מידי ניתן להוסיף חלב עד שמתקבלת בלילה נוזלית יחסית
  3. נחמם מחבת עם מעט שמן
  4. בעזרת מצקת ניצוק כל פעם מעט מהבלילה למחבת לצורת עיגול, ברגע שמתחילות להיווצר בועות בפנקייק נהפוך לצד השני. נוציא כעבור דקה שתיים כשהפנקייק שחום ומוכן
  5. נגיש לצד סירופ מייפל או שוקולד, או ממרח אהוב. ניתן לשדרג עם פירות חתוכים מוגשים בצד

 

הערות:

ניתן להכין פנקייק ללא גלוטן ולהחליף את הקמח הלבן בקמח שקדים. בעת הטיגון האש צריכה להיות נמוכה וזמן הבישול מהיר יותר.

נין לשלב פצפוצי שוקולד בבלילה וכך להכין פנקייק שוקולד צ'יפס.

 

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('50760caf-38c5-4c3f-9dcc-2e0bc7049ea7','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה