מתכון לעוף בקארי וחלב קוקוס

$(function(){setImageBanner('e268e5cf-0c7c-4d0e-ac0a-0c7ae61a874d','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

אוהבים את המטבח ההודי? זו ההזדמנות שלכם להביא את המטבח ההודי עד הבית! קבלו מתכון לעוף בקארי וחלב קוקוס עם אורז לבן, מנה עשירה ומנצחת

אם אתם אוהבים תבשילים בניחוחות המזרח, אין כמו עוף בקארי וחלב קוקוס כדי להיזכר במטבח ההודי וטעמיו. מתכון פשוט לתבשיל אהוב שמוגש לצד אורז לבן!

מצרכים (4 מנות)

1 חבילת חזה עוף חתוך לקוביות/רצועות

3 כפות שמן

בצל גדול קצוץ גס

4 שיני שום קצוצות דק

חלב/קרס קוקוס

2 כפות אבקת קארי אדום/ תבלין גראם מסאלה

כפית גרגירי צ'ילי

חצי קופסת עגבניות מרוסקות

מלח, פלפל ופפריקה לפי טעם

ניתן להוסיף ירקות בהתאם להעדפה (למשל גזר, פטריות, בטטה)

 עוף בקארי. צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל ושום (וירקות במידה ותרצו להוסיף למנה)
  2. חותכים את חזה העוף לקוביות או רצועות דקות
  3. מחממים במחבת עמוקה/מחבת ווק שמן
  4. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן. בנקודה זו במידה ואתם מעוניינים תוסיפו את הירקות ותגנו עד לריכוך שלהם
  5. מוסיפים את חתיכות העוף וממשיכים לטגן על אש בינונית מספר דקות עד לעשייה של העוף מכל הצדדים (לא לטגן זמן רב כדי שלא יתייבש)
  6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים, כולל הקארי, וממשיכים לערבב
  7. מוסיפים את חלב/קרם הקוקוס עד לערבוב אחיד של כל החומרים במחבת
  8. מתקנים תיבול בהתאם לטעם
  9. נותנים לעוף בקארי להתבשל על אש נמוכה 20 דקות
  10. מומלץ להגיש ליד אורז לבן

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('3eb97580-14de-4245-be55-3de012702371','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה