מתכון חג המשלב רימון תאנים וזית משבעת המינים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6f525ff0-0f3f-4012-b4cc-522b58664fd4','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('6f525ff0-0f3f-4012-b4cc-522b58664fd4','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

חג הסוכות הולך ומתקרב ואיתו אחד מסמלי החג הבולטים - ארבעת המינים: אתרוג, לולב, הדס וערבה. במסורת היהודית מוזכרים גם שבעת המינים: חיטה, שעורה, גפן, תמר, רימון, תאנה וזית, שהם מיני גידולים שארצנו התברכה בהם ואשר מוזכרים בספר דברים. לרגל חג הסוכות התזונאית הקלינית תמר ידין , יועצת לחברת הרבלייף מנדבת מתכון חגיגי המשלב רימון, תאנים וזית משבעת המינים :

צלעות טלה עם שמן זית, תאנים ורימונים צילום יחצ

מתכון של צלעות טלה עם רימונים, תאנים ושמן זית

 

רכיבים: (5-6 סועדים)

10 צלעות טלה

2 כפות נענע יבשה

1 כוס שמן זית

10 שיני שום

3 ענפים של אורגנו

10 תאנים

2 כפות גרעיני רימון

6 קישואים

מלח ופלפל לפי הטעם

 

הוראות הכנה:

מחממים במחבת שמן זית ואחרי שהמחבת חמה מכניסים למחבת את השום והאורגנו עם הנענע.

מערבבים את השמן עם השום והאורגנו ומורחים היטב על הצלעות.

צולים את הצלעות על מחבת חמה עד להשחמה מלאה מכל צד.

במחבת נוספת, צולים במקביל את התאנים והקישואים החתוכים.

כשהצלעות מוכנות, מסדרים עליהן את התאנים והקישואים ושופכים את שארית הרוטב של השמן והשום עם האורגנו, מפזרים את גרעיני הרימון ובוזקים מעט לימון לטעם.

 

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('ff405a9e-15eb-4168-9680-1f98711e71be','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה