מרק פו: מרק נודלס וייטנאמי

$(function(){setImageBanner('6b0a4a33-e492-46f8-9003-96b0966e2799','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

כששבוע של סופות גשמים מאחורינו ושבוע נוסף של קור יוצא דופן לפנינו אין זמן מתאים יותר להתנסות בהכנת מרק מקורי, מחמם ומנחם. מרק פו וייטנאמי עם ג'ינג'ר וצ'ילי פיקנטי

מרק פו צילום באדיבות סטודיו TEKA

מצרכים למרק:

3 ליטר מים

1 בצל

1 ג'ינג'ר

2 שיני שום

קליפות ליים ומנדרינה (ללא החלק הלבן)

50 מ"ל רוטב סויה

20 גרם סוכר חום

2 מקלות קינמון

4 כוכבי אניס

5 תרמילי הל

4 ציפורן

10 זרעי כוסברה

20 גרם אצות לפי הטעם (אופציונלי)

מלח לפי הטעם

לתוספת:

400 גרם אטריות אורז

2 ליים

עירית

100 גרם נבטי שעועית

כוסברה ונענע טרייה

1 צ'ילי אדום טרי

200 גרם סייטן או טופו

הוראות הכנה

קולפים חותכים ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הג'ינג'ר ואת השום במחבת קלופים וחתוכים לצלייה קלה לבסוף צולים את התבלינים עד שאלו נפתחים ומעלים ארומה, ואז מוסיפים 3 ליטר מים רותחים. מוסיפים גם את שאר מרכיבי המרק ומבשלים על אש קטנה למשך שעתיים לפחות.

לאחר בישול של שעתיים מסננים את המרק ומוסיפים מלח לפי הטעם, מביאים לרתיחה, מבשלים את האטריות עד לדרגת אל דנטה ומכבים את האש.

חותכים את הסייטן או את הטופו לפרוסות ומטגנים במחבת משני הצדדים, מוסיפים מלח ופלפל, חותכים את העירית והצ'ילי לפרוסות דקות ומוסיפים את הטופו העירית והצ'ילי לקערת המרק לפני ההגשה. ניתן לפזר מעל עשבי תיבול טריים, נבטי שעועית, וטריז ליים.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('0d91077f-277b-4479-a7b7-d34ed4229fad','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה