מרק חרירה מרוקאי המנה הקלאסית לפתיחת הצום - מתכון של שף גיא פרץ  

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ecefa696-0c07-489b-9146-ce71118dd58e','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('ecefa696-0c07-489b-9146-ce71118dd58e','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מרק

מצרכים : 


100 גר עדשים חומות
100 גר גרגרי חומוס מושרים לילה במים
600 גר עצמות מח
300 גר בשר שפונדרה חתוך לקוביות קטנות
שמן לטיגון
כף שום טרי כתוש
צרור עלי כוסברה קצוצים
כף כמון
קורט מלח
קורט פלפל צילי גרוס
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
חצי כוס אטריות דקות למרק
1 כף קמח מדוללת בחצי כוס מים

שלבי ההכנה
1- מבשלים את העדשים ב2 כוסות מים כחצי שעה
2 - מבשלים את גרגרי החומוס ב3 כוסות מים כשעה עד לריכוך
3 -מחממים סיר עם שמן ומטגנים את עצמות המח עד להשחמה , מוסיםים את קוביות הבשר , מטגנים כ4 דק ומוסיפים את התבלינים , מוסיפים את החומוס והעדשים יחד עם מי הבישול שלהם
מבשלים על להבה בינונית כשעה לקבלת מרקם סמיך ואחיד
מוסיפים את האטריות
מבשלים יחד כ5 דק נוספות
ומסמיכים עם הקמח המדולל

מגישים עם חצי לימון לסחיטה ולחם פרנה קלוי

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('a7b61777-ae67-4ed2-8cae-bf3cfbea3e1a','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה