מוקפץ עוף עם ירקות ברוטב צ'ילי!

$(function(){setImageBanner('5a59d879-a601-4867-9f9b-7039ff3d99c1','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מתכון לארוחת צהריים קלה ובריאה- עוף מוקפץ עם ירקות שמוכן בקלות!

מחפשים מה להכין לארוחת הצהריים? קבלו מתכון קל ופשוט לעוף מוקפץ עם ירקות שכיף להכין.

 

מצרכים (4 מנות)

קילו חזה עוף חתוך לקוביות/רצועות

2 בצלים חתוכים גס

3 גזרים חתוכים לקוביות

2 פלפלים חתוכים לרצועות

חבילת פטריות שמפניון טריות

פרחי כרובית או ברוקולי

2 כפות שמן

3 שיני שום קצוצות

לתיבול: מלח, פלפל, פפריקה, כורכום, כף סילאן ו4 כפות צ'ילי מתוק

 עוף מוקפץ. צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. קצצו את העוף והירקות מראש
  2. חממו מחבת ווק עמוקה עם שמן וטגנו את הבצל והשום עד הזהבה קלה
  3. הוסיפו את הגזר והמשיכו לטגן עד שייתרכך מעט
  4. הוסיפו את הכרובית, הפלפלים והפטריות והמשיכו לטגן ולהקפיץ
  5. הוסיפו את חתיכות העוף וטגנו היטב עד שהעוף מבושל
  6. הוסיפו את התבלינים, הסילאן והצ'ילי והמשיכו לערבב על אש נמוכה.
  7. בשלו במשך 15 דקות נוספות עד לריכוך הירקות

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('b17cb51a-60f0-42af-884f-6a4e30bf93c6','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה