מוכנים? השפים של משחקי השף מגיעים לכבוש את המסעדות בבאר שבע

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('42cfa7c2-e1ec-4ddd-8228-59f3d97a1de3','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('42cfa7c2-e1ec-4ddd-8228-59f3d97a1de3','/dyncontent/2024/5/6/5a911776-e691-4112-b485-28aa508cfd19.jpg',17855,'טכנולוגית 0523 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('42cfa7c2-e1ec-4ddd-8228-59f3d97a1de3','/dyncontent/2024/5/1/b7c969b2-484f-4331-bd04-bd9ead8fafb4.gif',17822,'סמי 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

פסטיבל 'מטבחי השף' מתחיל מיום שני (מחר) וכל העיר כמרקחה. זה הזמן להיחשף לארבעת השפים הכוכבים, מתמודדי התוכנית 'משחקי השף', שמגיעים למסעדות קבוצת 'קמפאי' והולכים לבשל ולהציע לכם את התפריטים שכולכם הייתם רוצם לטעום. אז לפני שלא יהיה מקום, תכירו את ברברה צליל אבי, גיא רוזמרין, כפיר ינין ותום לוי שיתארחו בבמסעדות - קמפאי, קפאסה, הספריה וקו-תאי.

צילום: יח"צ

כמו בכל שנה של מסורת קבועה מהנה מקבוצת מסעדות 'קמפאי', ממחר (ימי שני ושלישי 20-21.2, החל משעה 18:00) יתקיים שוב פסטיבל 'מטבחי השף' בבאר שבע, והפעם תיחשפו לכוכבי השפים של תוכנית "משחקי השף", שמגיעים לבשל לכם במסעדות ולהציג תפריט ספיישל שכל אחד מכם ירצה לטעום להנאתו. אם עוד לא הזמנתם מקום - זה הזמן לסגור דייט, ומהר.  

בואו נכיר את השפים: ברברה צליל אבי, גיא רוזמרין, כפיר ינין ותום לוי.

צילום:יח"צ

מסעדת קמפאי תארח את ברברה צליל אבי (36)

בארבע השנים האחרונות מתגוררת בברלין,מנהלת עסק של בישול לאירועים פרטיים והפקת פופ־אפים עם ארוחות קונספט. ר

רווקה פלוס בנזוג שמחכה לה בברלין, ולכן היא על קו תל אביב ברלין בתקופה האחרונה. "אנחנו כל הזמן טסים אחד לשני ומנסים לנהל קשר מרחוק שחשוב לנו" אמרה לנו השבוע "הוא מסיים תואר שני ואני מנסה לבנות קריירה ויחד עם זאת מתנהלים באהבה עם המרחק, נותנים ספייס האחד שניה ומפרגנים. שנינו באים מעולמות שונים ועדיין הכי מכילים האחד את השנייה".

ברברה עבדה במסעדת 'בורק' של השף ברק  יחזקאלי ובשלוש מסעדות בברלין.

חוויה ממשחקי השף: "ברמה האישית הייתה לי חוויה מאוד משמעותית שהניבה כמה תובנות בחיי. תמיד חשבתי שמוקדם בשבילי להשתתף בתוכנית והשנה באתי בביטחון, הרגשתי יותר מוכנה לתהליך וחוויתי יותר ממה שציפיתי. פילפל את חוסר הביטחון שבאתי ולעצמי הבנתי שזה המקום שלי בעולם -  להכיר את היכולות שלי. חוויה אינטנסיבית עם לחץ שלא הכרתי מקודם שבו כן הצלחתי לייצר רעיון אמנותי של אוכל, לבצע ולהגיש ב45 דקות מכל הבחינות".

חוויה פחת טובה מהתוכנית: "לא רואה בזה רע, כי אני אישה אופטימית חסרת תקנה בלראות רע בדברים".

חוויה טובה מהתוכנית: "לזכור כמה אינטואיציות חשובות וכמה חשוב להקשיב להן, כי זה מה שהוביל במשחק -  תקשיבי לעצמך, כי לפעמים אנחנו בורחות מהמקום הזה. קיבלת הזדמנות קחי אותה. לדעת ללמוד להסתדר בלחץ כאתגר להוציא ממך את הכי טוב".

מה מחכה לנו בקמפאי: "הפסטיבל מאתגר אותי מאוד, בייחוד במסעדה אסיאתית כי אני לא מכינה בבית, וזה יהיה מבחינתי אתגר. הם מקצוענים בקמפאי והיה לי מעניין לבנות תפריט עם חומרי גלם חדשים. מביאה לכל מנה  בתפריט את הזהות שלי עם נגיעה שלי. שמעתי רק דברים טובים על המסעדה ושזו אחת המסעדות הטובות בבאר שבע, אז מחכה להכיר".

החלום הגדול: "החלום שלי באמת לבסס את התשוקה לאוכל, שתאפשר לעשות רק את זה, לגדול כמה שיותר".

 גיא רוזמרין. צילום: יח"צ

מסעדת קפאסה תארח את גיא רוזמרין (29)

טבח ובעלים של מסעדת 'בעתו' – עבד אצל השפים יובל בן נריה ותומר אגאי ופתח את מסעדת "בעתו " בשוק תלפיות בחיפה.

גיא מתגורר בחיפה,  מקור ממושב בית חנניה, מבשל מגיל 16.

"החוויה במשחקי השף הייתה מעולה" סיפר "למדתי והתחרתי, הכרתי חברים לחיים ממש כמו טירונות  -צפוף ולחוץ וקשה, אבל חיובי וכיף."

גיא מבשל  בסגנון ים תיכוני מקומי, מתמקד בעיקר בחומרי גלם מהים ומהאדמה, דגים וירקות. "אני הולך להביא לבאר שבע את אווירת השוק החיפאי עם חומרי גלם מקומיים" משתף על החוויה שתקבלו במסעדת קפאסה.

למה כדאי לאכול בקאפסה?

"יש אוכל טוב ואווירה טובה, למה לא בעצם?

  כפיר ינין. צילום: יח"צ

מסעדת הספרייה –תארח את כפיר ינין –. שף מסעדת "Emesh" התל אביבית

כפיר מאורס ומתחתן עוד חודש, שף/טבח ומתגורר בתל אביב

כפיר מגיע במקור מקרית אונו. אחרי הצבא התחיל לעבוד אצל השף מאיר אדוני ב'כתית' ו'במזללה' ושם התחנך במשך כשלוש שנים. "הלכתי לטייל קצת בדרום אמריקה" סיפר על עברו "חזרתי והייתי סו-שף ב'קוואטר'ו שבדיוק נפתחה. אחרי שנתיים שם עבדתי במסעדה בנווה צדק במשך שנה, היום אני כבר  חמש שנים שף של קבוצת 'נוקס', וכבר שנתיים שף של מסעדת אמש."

חוויה ממשחקי השף: "משחקי השף הייתה בשבילי חוויה מטורפת ובעיקר מנטלית. הכרתי צדדים ששמחתי שהכרתי, עניין אותי דברים אחרים פתאום מאשר ניצחון, כמו לעזור לחברים שלך ולדרבן אותם לעבור מכשולים מנטליים. שמח מאוד שהקשבתי לאשתי וכולם ראו באמת מי זה כפיר ינין במשחקי השף לטוב ולפחות טוב".

סגנון בישול: "הייתי מגדיר את סגנון הבישול שלי כים תיכוני עם נגיעות דרום איטליה, קצת צרפתי וקצת מזרח אירופה".

החוויה שתקבלו במסעדת הספרייה: "אני בא לבאר שבע הכי משוחרר ובאווירה סופר כיפית חופשית ולא מקופדת מידי, הרבה צ'ייסרים יהיו באוויר ביומיים האלה. ובכנות, אני עושה את הסלט ביצים והכבד קצוץ הכי טעים בארץ וביומיים האלה זה הולך לגשת בדיוק כמו שסבתא שלי הגישה לי את זה - מחכה לכם".

החלום הגדול: "ילדים ומשפחה עם מעיין שלי ולהמשיך לבשל ולהיות מאושר מזה".

  תום לוי. צילום: יח"צ

מסעדת קו-תאי תארח את תום לוי (36) רווק מתל אביב, מנצח תוכנית 'משחקי השף',  שף מצליח ובעלים של קייטרינג  לאירועי יוקרה, גדל בקיבוץ גונן ועבד כסו שף במסעדת רפאל המיתולוגית של שף רפי כהן, בכתית ובפרויקט L28 היה שף ראשי של מסעדות לנדוור.

"מאז הזכייה החיים ממשיכים בעבודה יתרה רק עם חשיפה גדולה יותר" סיפר תום אחרי לילה של עבודה באירוע "יותר מזהים אותי היום, אבל הלקוחות שלי להם לא אנשים רגילים שרואים תוכניות ריאליטי, אז זה לא שינה לי את העבודה. הקייטרינג שלי מיועד לאנשים שרוצים ויכולים להרשות לעצמם לצעריף כי זה מטבח יקר, אבל כן הרבה מזהים אותי מהתוכנית ומבקשים סלפי ומפרגנים מאוד. מבקשים שאפתח מסעדה".

חוויה טובה מהתוכנית: "הייתה חוויה אחת גדולה, חודש מרוכז שהיינו ביחד באותה קלחת, יצרנו חברות ממש טובה עם כולם, יש גם מתמודדים שחלקם עובדים אצלי היום בקייטרינג. מאוד נהניתי שם ולקחתי את התוכנית".

חוויה פחות טובה: "לקום בבוקר מוקדם, כי אני לא קם לפני עשר בבוקר".

סגנון בישול: עם טכניקות מתקדמות מהמטבח הצרפתי

מה אתה הולך להביא למסעדת קו-תאי: "לקחת את הטכניקות והמרקמים שלי ושל המטבח הצרפתי הגבוה, וגם גדלתי במסעדות עם כוכבי מישלן באירופה, אז אביא טכניקות עם טעמים של תאילנד. עשיתי מוצרי הכלאות בין צרפת לתאילנד עם התחשבות בקהל  אוכל כשר".

החלום הגדול: "כוכב משלן".

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('d02dbdb7-6e75-44c7-bf85-580415b50afc','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה