מאפי תפוחי אדמה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9a7eccb4-ad19-42b1-8f6b-8736b582ce1d','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('9a7eccb4-ad19-42b1-8f6b-8736b582ce1d','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

אם יש מאכל אחד שהוא באמת ייחודי לחג החנוכה זו הרי הלביבה. אכן, לביבה נוטפת שמן ישירות מהמחבת זה נחמד, אבל לפעמים מתחשק משהו קצת אחר שלוקח פחות מאמץ וסופג פחות שמן. אז במיוחד לכבוד חג החנוכה ,Beko ,מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, ליקט עבורכם כמה מתכונים מנצחים שישדרגו לכם את ארוחת החג.

תפוחי אדמה ממולאים אפויים

מצרכים:

  •  תפוחי אדמה בינוניים לאפייה
  • 4 בצלים קצוצים
  • 125 גרם גבינה קשה (צ'דר, צהובה, מוצרלה או כל מה שאוהבים)
  • 50 מ"ל חלב
  • 25 גרם חמאה
  • ספריי שמן זית

 

אופן ההכנה:

  1. ננקה את קליפת תפוחי האדמה היטב
  2. נפזר מלח ונאפה בתנור בחום של 180 מעלות למשך שעה או עד שהם רכים מבפנים ופריכים מבחוץ
  3. נוציא את תפוחי האדמה מהתנור ונניח בצד לצינון למשך כ-15 דקות
  4. נחצה את תפוחי האדמה לשניים
  5. נערבב בקערה את הבצל, החמאה, החלב ומאה גרם מהגבינה הקשה ונמעך היטב
  6. נרסס את קליפות תפוחי האדמה במעט שמן זית ולאחר מכן נמלא אותם בתערובת הגבינה
  7. נפזר פתיתי גבינה נוספים מעל תפוחי האדמה ונכניס לתנור ל- 30-40 דקות עד להזהבה
  8. ניתן לפזר בצל סגול מעל ולהגיש בתוספת סלט ירוק

 תפוחי אדמה ממולאים יחצ BEKO

פאי תפוחי אדמה וטונה

מצרכים:

  • 800 גרם פירה תפוחי אדמה
  • 400 גרם פתיתי טונה
  • 1 בצל גדול
  • 800 גרם עגבניות קצוצות
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • אורגנו
  • גבינה צהובה מגוררת

 

אופן ההכנה:

  1. נקלף ונקצוץ את הבצל, נעביר למחבת ונטגן
  2. נוסיף את העגבניות למחבת, נתבל באורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם
  3. נוסיף את פתיתי הטונה למחבת
  4. נפזר בתבנית שכבה של פירה
  5. נניח מהתערובת שהכנו שכבה מעל שכבת הפירה
  6. נניח שכבה של פירה נוספת
  7. נפזר מעל את הגבינה ונכניס לתנור על 180 מעלות למשך 15 דקות

 

 פאי תפוחי אדמה יחצ BEKO

תפוחי אדמה אפויים בגרסה מהירה וטעימה

מצרכים:

  • 2 קילו תפוחי אדמה
  • 60 מ"ל שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • רוזמרין

 

אופן ההכנה:

  1. נקלף את תפוחי האדמה ונפרוס אותם לפרוסות שוות
  2. ניתן לבשל את תפוחי האדמה במים ל-10 דקות ולייבש, שלב זה נותן לתפוחי האדמה מרקם רך יותר
  3. נערבב את תפו"א עם השמן והתבלינים
  4. נפזר בתבנית ונאפה ב-200 מעלות למשך שעה
  5. נוציא מהתנור ונגיש

 

המתכונים באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל לבית

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('93505767-9e46-4b69-8d77-5544aec27c48','/dyncontent/2024/3/17/a7a9b135-4a9e-4155-bd24-72abff96bf88.jpg',17627,'מכללה טכנולוגית 0324 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('93505767-9e46-4b69-8d77-5544aec27c48','/dyncontent/2024/3/17/260ec54c-8061-40bc-b317-3feb9c3dde6a.gif',17630,'סמי 0324 אייטם ת',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה