כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7e43ef43-5f4d-4f76-a351-0eda601340d5','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('7e43ef43-5f4d-4f76-a351-0eda601340d5','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.

צילום טקה סטודיו

כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף

רכיבים

עבור כנפי העוף:

- 600 גרם כנפי עוף

- 1 כף שמן זית

- מלח

- פלפל

- קמח

- 2 כפות פפריקה

לרוטב הקוריאני החריף:

- 10 כפות רוטב סויה

- 6 כפות סוכר חום

- 4 כפות חומץ אורז

- 2 כפות רוטב סרירצ'ה

- 2 כפות שמן שומשום

- 3 שיני שום

- 2 כפות מים קרים

- 1 כף עמילן תירס

לקישוט:

- בצל ירוק

- שומשום לבן

 

הוראות הכנה:

מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר ומברישים אותם בשמן זית.

מוסיפים מלח ופלפל ומצפים בקמח מעורבב בפפריקה.

מסירים את עודפי הקמח וצולים במנגל על ​​אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך.

בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה.

טובלים את כנפי העוף ברוטב, ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('64291335-7e5f-4cf2-ae1a-f0aeefbb73a6','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה