$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ca7ff5f1-5c7f-4181-a16e-ac969929d808','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('ca7ff5f1-5c7f-4181-a16e-ac969929d808','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מיוחד לקראת הקיץ הכנו לכם מתכון לחומוס עם טעם מפתה בצבע קייצי ומרענן.



המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

מה זה ורוד לניגוב _ חומוס חגיגי ליום החומוס הבינלאומי _קרדיט צילום טקה סטודיו

חומוס סלק ורוד:

מרכיבים:

- 250 חומוס משומר (או ביתי מבושל).

- 2 כפיות טחינה

- 1 שן שום

- 2 כפות מיץ לימון

- 4 כפות שמן זית כתית מעולה

- 1 כפית כמון טחון

- 1 כפית מלח ורוד

- מעט פלפל שחור גרוס (אפשר להוסיף לפי הטעם)

- 1 סלק

- 1 מים

 

טופינג ירוק:

- 1 צרור פטרוזיליה טרייה

- 5 עלי בזיליקום

- 4 כפות שומשום

- 2 כפות שקדים חיים

- 1⁄2 שן שום

- 100 מ"ל שמן זית כתית מעולה

 

הוראות הכנה:

1. להכנת החומוס, שמים את כל החומרים (ללא הטופינג הירוק) בכוס הבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.

2. אם המרקם סמיך מדי, נוכל לצמצם אותו עם עוד קצת שמן או מים.

3. להכנת הציפוי הירוק, מכניסים את כל החומרים בכוס הבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם גרגירי.

4. אם המרקם דחוס מדי, מוסיפים עוד שמן זית לקבלת מרקם גרגירי מאוזן.

5. את החומוס נצלחת בקערה עמוקה, נטפטף שמן זית ונקשט בטופינג הירוק שהכנו.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('6db8d951-99da-4c55-8b49-9b82a5c6cc3b','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה