פגשנו את אמן הסושי המוכשר שהגיע לעשות קסמים במטבח של קו תאי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0b0ae369-4afb-4a62-86d8-283efb1733b5','/dyncontent/2024/5/1/b7c969b2-484f-4331-bd04-bd9ead8fafb4.gif',17822,'סמי 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('0b0ae369-4afb-4a62-86d8-283efb1733b5','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מסעדת ''קותאי'' בעיר העתיקה עורכת השבוע ערבע פופ אפ סושי משגע, כאשר השף תומאס מגיש תפריט אישי לשבוע שלם מלא בטעמים

קרדיט - זאב דיקמן

אווירה נפלאה נרשמה אמש במסעדת ''קו-תאי'' בבאר שבע, כאשר במקום החל פסטיבל פופ-אפ, בו מארח השף דרור שושן את מומחה הסושי והדגים - שף תומאס.

השף, אשר מחזיק מסעדות בתל אביב ובאילת, ומפצל את זמנו בין שתי הערים, הגיע אמש לערב פופ אפ כאשר התפריט המיוחד שלו יישאר למשך כל השבוע לחגיגה של טעמים נהדרת. קשה היה אמש שלא להתלהב ממצב הרוח המרומם של השף המוכשר, שהציג לראווה את כישורי החיתוך שלו כאשר הכין בין היתר את הרול טונה אדומה או הטומיס סאשימי שפשוט אסור לפספס. תגובות הלקוחות היו גם אוהדות במיוחד, וכאשר השף הצבעוני יצא מידי פעם לשאול אם הכל בסדר, ניכר היה כי מדובר באמן אמיתי.

הפסטיבל יתקיים עד יום שבת הקרוב במסעדת ''קו-תאי'' בעיר העתיקה בבאר שבע.

קרדיט - זאב דיקמן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('059a5a0e-841d-4751-b376-69a5bbea4f4f','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה