המנה שהתחפשה: קינוח רענן של יוגורט ופירות שהתחפש לביצת עיין עם צ'יפס וקטשופ

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b0b244e9-10a8-4ae1-85cf-3b2743fa7a8c','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('b0b244e9-10a8-4ae1-85cf-3b2743fa7a8c','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

קינוח רענן של יוגורט ופירות שהתחפש לביצת עיין עם צ'יפס וקטשופ | צילום: סטודיו TEKA

קינוח רענן של יוגורט ופירות שהתחפש לביצת עיין עם צ'יפס וקטשופ

רכיבים (לשתי מנות)

100 גרם יוגורט יווני

2 חצאי אפרסק משומרים בסירופ

2 תפוחים

ריבת תות

שוקולד מריר


הוראות הכנה

ערבבו היטב את היוגורט היווני, מזגו כמה כפות על מחבת וצרו שני עיגולים במרכז (כמה שפחות מושלם, יותר טוב).

הניחו חתיכה אחת של אפרסק משומר במרכז כל עיגול. במידת הצורך, הסירו את החלק הרחב של הבסיס כך שגודל האפרסק יהיה דומה ככל הניתן לגודל חלמון של ביצה מטוגנת.

קולפים את התפוחים וחותכים למקלות בדומה לתפוחי אדמה. משחימים במחבת עם מעט חמאה על אש בינונית, ליצירת מראה דומה לצ'יפס זהוב.

מעבירים את ריבת התות במסננת לקבלת מרקם אחיד, ומגישים את ה"ביצים המטוגנות" במחבת, עם מקלות התפוחים בקונוס קרטון או בכלי הגשה מרופד נייר פרגמנט, לצד ריבת תות בגביע לרוטב.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('110bb775-baad-4938-a282-7e6222f648ae','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה