המוס שימתיק לכם את הסגר

$(function(){setImageBanner('d6476d78-716c-40fa-a796-bd9bb4e2a987','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מוס נוגט צילום סטודיו TEKA

מוס נוגט

רכיבים

1 ביצה

100 גרם שמנת להקצפה קרה מאוד (ישר מן המקרר)

150 גרם מחית נוגט/ מחית אגוזי לוז רכה

2 דפי ג'לטין

50 מ"ל חלב

 

הוראות הכנה

השרו את דפי הג'לטין במים קרים למשך דקה-שתיים. חממו בסיר חלב הוסיפו את דפי הג'לטין הרכים לאחר סחיטה ואת מחית הנוגט, וערבבו היטב עד שהנוגט נמס.

מפרידים בין חלבון לחלמון הביצה ומציפים חלבון עד לקבלת קצץ נוקשה. בקערה נפרדת מקציפים גם את השמנת המתוקה.

יוצקים את תערובת הנוגט מן הסיר לקערה ומוסיפים את חלבון הביצה לתערובת. לאחר מיכן מוסיפים לתערובת את הקצפת, ומערבבים לאחר מיכן את קצץ החלבון ומערבבים לקבלת מוס אחיד.

יוצקים את התערובת לכוסות אישיות ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.

ניתן להגיש את המוס יכולים עם מעט קצפת למעלה ופירורי נוגט.

 המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('9fa41672-bd8e-4f45-bc60-797e23663c82','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה