אוהבים מנגו? מתכון מאפינס מנגו ולימון מושלם!
13.08.20 / 10:13
במיוחד לאוהבי המנגו קבלו מתכון מטעים ומפנק במיוחד לצד הקפה של הבוקר, מאפינס מנגו ולימון
מצרכים
150 גר' קמח
6 כפות סוכר
35 גר' קורנפלור
8 גר' אבקת אפייה
6 גר' סודה לשתייה
100 מ''ל חלב מן הצומח או מים
65 מ''ל מיץ לימון
45 גר' חמאה מומסת
35 מ''ל שמן
75 גר' מנגו קפוא קצוץ
גרידת לימון משני לימונים
גרנולה לקישוט עליון (אופציה)
50 גר' שיבולת שועל
2 כפות סוכר
30 גר' קמח
30 מ''ל שמן
2 גר' אבקת אפייה
הוראות הכנה
בוחשים את כל המצרכים היבשים בקערה – קמח, סוכר, קורנפלור, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
את המרכיבים הנוזליים מערבבים בקערה נוספת – חלב, מיץ לימון, חמאה מומסת, ושמן. לאחר מיכן יש לערבל ביחד את הבלילה היבשה לתוך הבלילה הרטובה- קצת בכל פעם ולבחוש עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את המנגו וגרידת הלימון.
להכנת הגרנולה מערבבים יחד את כל המרכיבים.
יש להשתמש בשתי תבניות חד פעמיות לכל מאפין, על מנת שלא יתפרק באפייה, ולפזר מעל את הגרנולה.
אופים במשך כ-20 דקות, בקירוב, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מכניסים קיסם למרכז המאפין, אם הקיסם יוצא יבש סימן שהם מוכנים.
מוציאים מהתנור ומניחים לקירור לפני ההגשה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]