אדווה רויז מציגה: עוגת שוקולד לפסח ששברה את הרשת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('80e50afd-c79c-4548-9fb4-27c4cb0ef6de','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('80e50afd-c79c-4548-9fb4-27c4cb0ef6de','/dyncontent/2024/5/1/b7c969b2-484f-4331-bd04-bd9ead8fafb4.gif',17822,'סמי 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

כבר תכננתם איזה קינוח להכין לפסח שתתחסל במהרה? אם עדיין אתם בהתלבטות, קבלו מתכון מנצח של אדווה רויז, גורו לסדנאות אפייה ובישול מבאר שבע, לעוגת שוקולד כשרה לפסח, קלה וטעימה, ששברה את הרשת. תתחילו להקציף.

עוגת שוקולד לפסח. צילום: פרטי

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר (מומלץ 70%) 

100 גרם חמאה

כוס סוכר

ביצים מופרדות

כפות קקאו

אופן ההכנה

במיקרוגלסיר קטן  - ממיסים חמאה עם שוקולד.

עד לקבלת תערובת חלקהמוסיפים בהדרגה את החלמון כל פעם חלמון אחד וטורפים להטמעה.

בקערת המיקסרעם מיקסר ידני בקערה נפרדת מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת תערובת תפוחהיציבה ורכה.

מעבירים את תערובת השוקולד לתערובת החלבונים ומקפלים בתנועות עטיפה עד שהתערובות מתאחדות.

מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה בקוטר 20 ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות חום עליון תחתון 25-30 דקות.

העוגה מוכנה כשהיא יציבהמצננים את העוגה לטמפ׳ החדרמפזרים מעל קצת קקאו.

ונהנים מביס חלום. 

האינסטגרם של אדווה:https://instagram.com/advarois?igshid=YmMyMTA2M2Y=

צילום: פרטי

אדווה רויז. צילום: פרטי

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('6a3fdbd6-aaef-4880-91d6-20c2c54dda46','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה