חיזוק לצבע: הפועל באר שבע/דימונה החתימה את הפורוורד-סנטר טי.ג'יי ביקרסטף
12.04.26 / 18:30
שחקן הפנים האמריקאי (24, 2.05), שרשם מספרי דאבל-דאבל מרשימים בעונת הרוקי שלו בקפריסין, מצטרף לסגל של האדומים מהנגב. במקביל, מסתמן כי הקבוצה תשוב לפרקט ביום ראשון הקרוב למפגש ביתי מול הפועל חולון.
הפועל באר שבע/דימונה ממשיכה לעבות את הקו הקדמי שלה: הקבוצה מצרפת לשורותיה את הפורוורד-סנטר האמריקאי טי.ג'יי ביקרסטף (24, 2.05), שנוחת בבירת הנגב במטרה לחזק את האזור שמתחת לסלים.
ביקרסטף, בוגר אוניברסיטת ג'יימס מדיסון (מחזור 2024), הציג יכולת יציבה בעונתו האחרונה במכללות, אותה סיים עם ממוצעים של 13.3 נקודות ו-8.4 ריבאונדים למשחק. את טבילת האש שלו בכדורסל האירופי עשה אשתקד בשנת הרוקי שלו במדי לימסול הקפריסאית. שם, הפך במהרה לשחקן דומיננטי כשהעמיד שורה סטטיסטית בולטת של 16.2 נקודות, לא פחות מ-11.2 ריבאונדים, ו-3.4 אסיסטים בערב.
את העונה הנוכחית בחר הפורוורד-סנטר לפתוח בבשקימי מהליגה בקוסובו. בהמשך חזר לקדנציה נוספת בקפריסין, הפעם במדיה של א.א.ק לרנקה, ממנה הוא עושה כעת את הדרך לישראל.
בתוך כך, במועדון נערכים במלוא המרץ לחזרה לשגרת הליגה. אף על פי שטרם יצאה הודעה רשמית מטעם הגורמים המוסמכים, גורמים המעורים בפרטים מציינים כי מסתמן שהקבוצה תשוב לפרקט ביום ראשון הבא, אז היא עתידה לארח את הפועל חולון.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
