האדומות דרסו בדרך לניצחון נוסף בבית העליון
26.02.25 / 14:10
הקבוצה מבירת הנגב שלטה במשחק מהפתיחה ולא השאירה ליריבה שום סיכוי – 77:53 במסגרת המחזור החמישי בליגה הלאומית

קבוצת כדורסל הנשים של הפועל באר שבע/דימונה ממשיכה להפגין דומיננטיות בבית העליון של הליגה הלאומית לנשים, עם ניצחון משכנע 77:53 אמש אל מול הפועל עמק יזרעאל, במשחק שבו היריבה לא הובילה אפילו לרגע אחד.
כבר במחצית הראשונה המשחק היה כמעט גמור – השחקניות של המאמנת שני פרידמן שלטו לחלוטין בקצב, יצרו יתרון דו-ספרתי מוקדם ולא הביטו לאחור. גל כהן הייתה המצטיינת עם 22 נקודות, כולל 3 שלשות, בעוד מאי בייקו סיפקה משחק נהדר עם 16 נקודות ו-100% מהקו (7/7).
שובל אור שלום הוסיפה 12 נקודות עם 4 שלשות, אופק טלקר תרמה 8, יהל יובנוביץ קלעה 6, ענבל קוזלוב 5, שדא כנעאן ותמר כהן 3 כל אחת, וקרן נחמה חתמה עם 2 נקודות.


בדרך לחצי גמר הגביע
כעת, הקבוצה תתמקד במשחק הקרוב, כאשר ביום שלישי (4.3, 19:30) היא תצא למרכז קוסל בירושלים למפגש מסקרן מול אס"א ירושלים במסגרת חצי גמר גביע האיגוד.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
