קציצות בקר בחצילים ועגבניות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f0c8e812-fa3b-4699-81ac-6df3170545b9','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,33920,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('f0c8e812-fa3b-4699-81ac-6df3170545b9','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,33920,'Image','');},7]]);})

מרסל בן שמחון מגלה לנו מה המתכון המנצח של הקציצות הסודיות ברוטב שלה. קל, פשוט וטעים במיוחד!! (מתכון לכ- 15 קציצות)

מצרכים לתערובת בשר:

1/2 קילו בשר בקר טחון (טיפ: ניתן להחליף בבקר הודו טחון- נחשב לבריא יותר)
בצל בינוני מגורד
2 כפות פירורי לחם
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
*לא חובה (אך מומלץ):
רבע כפית קינמון
מעט אגוז מוסקט מגורד
פטרוזיליה קצוצה

מצרכים לרוטב:

בצל גדול
שני חצילים בינוניים
פלפל ירוק חריף או שניים
שלוש עגבניות
מלח
שמן
פפריקה מתוקה
כמון

אופן ההכנה:
ללוש את תערובת הבשר עם הידיים היטב (!!) עם כ- חצי כוס מים.
לטגן מעט את הבצל בשמן באש גבוהה, מוסיפים קוביות חצילים לטיגון זריז, להוסיף פלפל ירוק חריף ולבסוף להוסיף את העגבניות. להנמיך את האש ולהוסיף מלח, כף גדושה של פפריקה, כפית כמון. לערבב הכל יחד.
בישול כ- חמש דקות ולאחר מכן מוסיפים את הקציצות לרוטב.
מבשלים על אש קטנה כשעה ומידי פעם לבחוש בעדינות (שהקציצות לא יתפרקו)


* ניתן להגיש על מצע אורז לבן או בליווי חלה חמה.

בתיאבון!!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('2f951041-3189-49a2-98ec-f82bccfc10f9','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,33922,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה