תיעוד דרמטי: לוחמי הימ״מ שלפו ממיטתו ברמאללה חשוד ברצח מרהט
27.05.26 / 16:45
החשוד נמלט לשטחי יהודה ושומרון לאחר אירוע הרצח ביוני 2025, והסתתר במשך חודשים ארוכים תחת זהות בדויה. בעקבות מידע מודיעיני מדויק של ימ"ר נגב, כוחות מסוערבים של הימ"מ פשטו על המבנה בו שהה ועצרו אותו ללא התנגדות.
בפעילות דרמטית ונועזת שהתרחשה הלילה, לוחמי הימ״מ – היחידה הלאומית ללוחמה בטרור – עצרו מבוקש החשוד ברצח תושב רהט שאירע בחודש יוני 2025. על פי החשד, מיד לאחר הרצח נמלט החשוד לשטחי יהודה ושומרון, שם הסתתר לאורך התקופה כשהוא מתנהל תחת זהות בדויה בניסיון לחמוק מאימת הדין.
לאחר חקירה מאומצת ופעילות מודיעינית ממושכת, הבשילו התנאים המבצעיים למעצרו של החשוד בעיר רמאללה, שבגזרת חטיבת בנימין. לוחמי הימ״מ פעלו בשטח באופן סמוי, כיתרו את המבנה בו הסתתר המבוקש ופשטו על המקום במפתיע. הכוחות תפסו את החשוד בזמן שישן במיטתו ושלפו אותו למעצר בטרם הספיק להגיב. הפעולה המורכבת הסתיימה בהצלחה וללא נפגעים לכוחותינו.
מיד לאחר מעצרו, הועבר החשוד להמשך חקירה ביחידה המרכזית (ימ״ר) נגב של מחוז דרום במשטרת ישראל, שליוותה את התיק. גורמים במשטרה ציינו כי פעילות זו מצטרפת לשורת מבצעים ממוקדים של יחידות העילית נגד הפשיעה החמורה, וממחישה את המסר לפיו זרועה הארוכה של מערכת אכיפת החוק תשיג כל עבריין – גם אם ינסה להימלט או להסתתר תחת זהות בדויה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
