כלבן משטרתי חשף: עשר פצצות ספוג משטרתיות הוסלקו ביישוב חורה
06.10.26 / 08:00
כוחות משולבים של ימ"ר שב"ס, שוטרי תחנת עיירות ולוחמי מג"ב פשטו אתמול על מתחם ביישוב חורה, לאחר שהתקבל מידע מודיעיני על הסלקת אמצעי לחימה. בעזרת כלבן, אותרו במקום עשר פצצות ספוג המשמשות כוחות משטרה, לצד קרוב לחצי קילוגרם חשיש. תושב המקום עוכב לחקירה.
פעילות מבצעית משולבת של כוחות הביטחון ביישוב חורה הובילה אתמול (שני) לתפיסה של אמצעי לחימה משטרתיים וסמים. הפשיטה על המתחם בוצעה בעקבות מידע מודיעיני שהצביע על החזקת אמצעים אסורים במקום.
בפעילות השתתפו בלשי ימ"ר בתי הסוהר (שב"ס), בשיתוף שוטרי תחנת העיירות ולוחמי המשמר הלאומי דרום של משמר הגבול. במהלך החיפוש הממוקד במתחם, הפעילו הכוחות כלבן שסימן על נקודת הסלקה. בחיפוש בנקודה אותר ארגז תחמושת (ברוס) ובו עשר פצצות ספוג, תחמושת המיועדת לשימוש במטול משטרתי.
במוקד חיפוש נוסף באותו מתחם, גילו הכוחות פלטות של חומר החשוד כסם מסוג חשיש, במשקל כולל של כ-497 גרם ברוטו. הממצאים כולם נתפסו והועברו להמשך בדיקה וחקירה בתחנת המשטרה.
במהלך הפעילות עיכבו הכוחות חשוד שנכח במקום, תושב חורה, והוא הועבר להמשך חקירה בתחנת העיירות. הפעילות המשותפת מהווה חלק ממאמץ מתמשך של שירות בתי הסוהר, משטרת ישראל והמשמר הלאומי למאבק בפשיעה החמורה ובהחזקת אמצעי לחימה בלתי חוקיים באזור הנגב.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
