טרגדיה בכביש 60: רוכב אופנוע בן 34 נהרג בתאונה סמוך לעומר
10.10.25 / 17:52
רוכב אופנוע בן 34 נהרג בתאונה קשה בכביש 60 סמוך לעומר. פראמדיקים של מד"א ביצעו בו פעולות החייאה, אך נאלצו לקבוע את מותו במקום. הנתונים הארציים מצביעים על מגמה עגומה של עלייה דרמטית במספר ההרוגים מקרב רוכבי הדו-גלגלי — גם בבאר שבע והנגב.
תאונת דרכים קטלנית אירעה אחר הצהריים (שישי) בכביש 60, סמוך למחלף עומר. בשעה 16:24 התקבל דיווח במוקד 101 של מד״א במרחב נגב על רוכב אופנוע שנפצע באורח קשה במהלך רכיבה. צוותי מד״א שהוזעקו למקום ביצעו בו פעולות החייאה, אך נאלצו לקבוע את מותו של גבר בן 34, שסבל מחבלה רב מערכתית קשה.
פראמדיק מד״א סעיד אל אפינש סיפר: “מדובר בתאונת דרכים קשה. הרוכב שכב על הכביש במרחק מהאופנוע כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, עם חבלה רב מערכתית. התחלנו בביצוע פעולות החייאה ממושכות, אך בסופן נאלצנו לצערנו לקבוע את מותו במקום.”
נסיבות התאונה נחקרות על ידי המשטרה, שבוחנת בין היתר אם מעורב כלי רכב נוסף באירוע או שמדובר באיבוד שליטה.
האסון היום מצטרף לנתונים קשים שפורסמו לאחרונה על ידי עמותת אור ירוק, מהם עולה כי בשנת 2024 נהרגו 43 רוכבי אופנועים וקטנועים צעירים בישראל — עלייה של כמעט 40% לעומת השנה שקדמה לה. בבאר שבע לבדה נפגעו שמונה רוכבים צעירים, מתוכם ארבעה באורח קשה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
