חילוץ של זהב: המבצע הלילי להסרת הטבעת באצבעה של תושבת העיר
21.05.26 / 14:55
קריאת חירום שהתקבלה באישון לילה במוקד "ידידים" הקפיצה מתנדב שעזב את אורחיו ומיהר להגיש עזרה. לאחר חילוץ עדין ומדויק, הטבעת הוסרה בשלום. "הרגשה של סיפוק גדול", סיפר המתנדב.
אירוע כואב ומלחיץ באישון לילה הסתיים בהקלה גדולה, הודות לתושייתו של מתנדב מקומי. בליל אמש (בין רביעי לחמישי), סמוך לשעה 01:00 בלילה, התקבלה קריאה במוקד ארגון "ידידים" מאזור רחוב אלישר בבאר שבע. על הקו הייתה תושבת העיר שהייתה במצוקה לאחר שטבעת עליה נתקעה באצבעה והחלה לגרום ללחץ ולכאב.
מוקדן הארגון שענה לשיחה, נתי סירוטה, הבין את דחיפות המקרה והזעיק מיד את מתנדבי האזור. אמיר עותמן, מתנדב סניף באר שבע, קיבל את הקריאה ומיהר לזירה כדי להעניק סיוע. במקצועיות, בעדינות ובסבלנות רבה, הוא הצליח לחלץ את הטבעת מהאצבע מבלי לגרום פגיעה נוספת לידה של האישה.
"אירחתי חברים בביתי בשעת לילה מאוחרת, כשלפתע התקבלה קריאת החירום", שחזר אמיר עותמן את רגעי החילוץ. "מיד עזבתי הכל ויצאתי בכדי לסייע. הגעתי בזריזות, ובעדינות וסבלנות רבה, חילצתי את האצבע מן הטבעת בשלום. האצבע הייתה אדומה ונפוחה בעקבות הלחץ של הטבעת עליה. האישה הרגישה הקלה מיידית, והודתה לארגון על המענה המהיר והמקצועי. זאת הרגשה של סיפוק גדול לסייע".
בסיום הפעולה המהירה, האישה שוחררה לביתה כשהיא חשה בטוב ומוקירה תודה על ההיענות המהירה, גם בשעות הקטנות של הלילה.
מארגון ידידים מזכירים: במקרים דומים או בכל צורך בסיוע בדרכים ובבתים, ניתן ליצור קשר מיידי עם מוקד הארגון במספר 1230 (ללא כוכבית), הזמין 24 שעות ביממה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
