בוקר מתוח בדרום: שתי אזעקות בתוך שעה העירו מאות אלפי תושבים
08.03.26 / 06:45
לאחר האזעקה שנשמעה אמש ב-23:00, תושבי באר שבע והנגב נאלצו לפתוח את היום במרחבים המוגנים. בין השעות 05:00 ל-06:00 בבוקר נשמעו שתי התרעות נוספות. במד"א מעדכנים: האירועים הסתיימו ללא נפגעים וללא זיהוי נפילות.
מאות אלפי תושבים בבאר שבע וברחבי הנגב התעוררו היום (ראשון) לקולות אזעקה, ונאלצו לרוץ לממ"דים ולמקלטים פעמיים בתוך פחות משעה, זאת בעקבות ירי טילים מאיראן.
גל ההתרעות הנוכחי החל הבוקר בין השעות 05:00 ל-06:00, והוא מצטרף לאזעקה שהופעלה אמש סמוך לשעה 23:00. למרות ההשכמה המתוחה והריצה הכפולה למרחבים המוגנים, נראה כי גם הפעם המערכות פעלו בהצלחה והתושבים נשמעו להנחיות.
מצוותי מגן דוד אדום (מד"א) נמסר כי עם תום הסריקות שלאחר שתי האזעקות הבוקר, לא התקבלו קריאות על פצועים או נפגעים בגוף. בנוסף, גורמי הביטחון מדווחים כי לא אותרו זירות נפילה בתוך יישובי הנגב והעיר באר שבע.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
