באר שבע מתחדשת: למעלה מ־100 מוסדות חינוך בשדרוג לקראת שנת הלימודים
20.08.25 / 15:30
עיריית באר שבע מדווחת כי השקיעה מיליוני שקלים במהלך הקיץ בשיפוץ וחידוש בתי ספר וגנים, עם דגש על מרחבי למידה חדשניים, עיצוב עדכני ואבזור מתקדם
עיריית באר שבע משדרגת למעלה מ־100 מוסדות חינוך בעיר, במסגרת השקעה של מיליוני שקלים לקראת פתיחת שנת הלימודים הקרובה. העבודות, בהובלת אגף האחזקה העירוני, מתבצעות בשכונות הוותיקות והחדשות כאחד, וכוללות שיפוצים נרחבים בבתי ספר ובגנים.
בבתי הספר מוקמים מרחבי למידה חדשניים לצד עבודות איטום, הנגשה וצביעה, חידוש ספריות, מעבדות ואולמות, ושיפוץ חצרות ושירותים. בגני הילדים מתבצעים שיפוצי חזיתות, הצטיידות חדשה, הצללות והצבת מתקני משחק עדכניים – הכל בתיאום עם צוותי הגנים.
בעירייה מציינים כי מושם דגש על יצירת חללים מעוצבים ומתקדמים, המשלבים צבעים וחומרים עדכניים, במטרה לייצר אווירה לימודית נעימה שתעודד יצירתיות ותנעים את זמנם של התלמידים. הפרויקט נועד לשפר את חוויית הלימוד ולספק תנאים מתקדמים לילדי העיר וצוותי ההוראה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]

