מתגרשים: שניר בורגיל בפוסט תפילה לקראת המפגש עם פרודתו שי לי
06.03.25 / 16:34
די אנד: יוצא האח הגדול, שניר בורגיל מבאר שבע, שהתחתן עם הדיירת לשעבר, שי לי עופרי - עדכן אתמול את 200 אלף עוקביו באינסטגרם לגביי הגרושים הקרבים ולקראת פגישת הגישור שנערכה היום עם אשתו בנפרד, שי לי עופרי: "ילד שלי, אני מתפלל שתזכה לגדול תמיד הכי קרוב לאמא ולאבא". כתב שניר ברגעיו.
שניר בורגיל כתב בפוסט:
התלבטתי כל כך אם לשתף אתכם או לא. אתם חלק בלתי נפרד מהמסע שלי ואני שואב מכם המון כוחות. החיזוקים שלכם, האהבה שלכם, זה לא מובן מאילו בכלל!".
מחר מתקיימת פגישת מהו"ת, כדי לנסות להגיע להסדרי ראייה ראויים ושווים לטובת ילד המדהים שלנו. מבקש מכם מעומקי הלב שלי בבקשה בבקשה, תתפללו בשביל כולנו שנגיע להסכמות הכי טובות ובריאות למען אלארי. ילד שלי, אני מתפלל שתזכה לגדול תמיד הכי קרוב לאמא ואבא".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]