מה עשתה אושיית הרשת עינב בובליל וחמשת ילדיה בהילולה בנתיבות?
05.02.25 / 13:32
עינב בובליל, אושיית רשת מהאהובות והמעניינות שיש, שהפכה לדמות מוכרת בתקשורת הישראלית מאז הופעתה בעונה הראשונה של "האח הגדול" ב-2008, וכיום עם מאות אלפי עוקבים באינסטגרם, הגיעה אתמול (שלישי) להילולה של הבאבא סאלי בנתיבות ביחד עם ילדיה, ולאחריה הודתה בסטורי על החוויה המרגשת: "היה מדהים לראות שם את כל גווני האוכלוסייה שלנו" כתבה בין היתר.
יום אחרי הביקור המרגש של עינב בובליל עם ילדיה אוריה שרה, תמר, אביגיל, יוסף נחמן וריף, בהילולה השנתית של הבבאסאלי בנתיבות, היא העלתה פוסט באינסטגרם, ובו רשמה: "אתמול הספקנו ללכת לבבאסאלי - זכותו תגן עלינו ועל כל ישראל. היה מדהים לראות שם את כל גווני האוכלוסייה שלנו, מזרחים ואשכנזים, חילונים דתיים, מסורתיים וחרדים, תימנים, רוסים, טריפוליטאים, פולנים, ילדים, נשים ומבוגרים. זה היה הבאבסאלי הידוע באהבתו המיוחדת לכל אחד ואחת מהעם היהודי שהיה מקבל ואוהב את כל עם ישראל".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]