שוקי אווז בתנור בבישול ארוך

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e7c12683-74e0-487d-8f07-82e76cf1589e','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('e7c12683-74e0-487d-8f07-82e76cf1589e','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

מתכון לשוקי אווז טעימים במיוחד שתוכלו להכין בתנור בבישול ארוך

לצד אורז לבן, בתוך טורטיה או עם צ'יפס- שוקי אווז בבישול ארוך הולכים נהדר עם כל תוספת, ומוכנים לגמרי בקלות! כמה דקות עבודה ולתנור לבישול ארוך ויש לכם ארוחה מנצחת!

מצרכים (2 מנות)

2 שוקי אווז

3 כפות סילאן

4-5 שיני שום

כף פפריקה מתוקה

כפית כורכום

מלח ופלפל

מיץ מחצי תפוז 

צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

1. נחמם תנור ל-230 מעלות

2. בקערה נערבב את כל חומרי הרוטב: סילאן, שום, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל ומיץ מתפוז- עד שנוצר לנו רוטב אחיד

3. נשרה את שוקי האווז במרינדה כשעה (ניתן גם להשרות מספר שעות במקרר)

4. בתבנית חסינת חום או חד פעמית נניח את שוקי האווז ונכניס לתנור לבישול

5. נבשל 10 דקות את שוקי האווז מכל צד על חום גבוה עד להשחמה. לאחר מכן נוריד את המעלות בתנור ל-150, נכסה את התבנית ונמשיך בבישול ארוך למשך שעה וחצי-שעתיים עד שהנתח מוכן.

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה