צילום נמרוד סונדרס

רשימת חומרים לכ-20 קציצות:

1/2 ק"ג פרגית עוף טחון

1 ביצה

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6dab1a4b-9dd4-4410-835e-6636a8603ee2','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6dab1a4b-9dd4-4410-835e-6636a8603ee2','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15]]);

2/3 כוס פירורי לחם מוזהבים  של מאסטר שף

1/2 בצל קצוץ

חופן עשבים קצוצים

מלח

פלפל

שמן לטיגון

 

לרוטב:

1 קופסה זיתים ענקיים ללא גלעין  מאסטר שף

שמן לטיגון

3 שיני שום, פרוסות

1 קופסא שימורי עגבניות איטלקיות חתוך דק  מאסטר שף

1 כף גדושה רסק עגבניות מאסטר שף

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

1 כף שטוחה פפריקה

רבע כפית סוכר

 

 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים בצל, שום, עשבי תיבול. מוסיפים את העוף וטוחנים ידיו.
  2. מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן לטיגון ומערבבים יחדיו.
  3. מטבלים במלח ופלפל.
  4. במחבת רחבה מחממים שמן בגובה 1 ס"מ. יוצרים קציצות עגולות ומטגנים על להבה בינוני עד להשחמה משני הצדדים.
  5. מוציאים את הקציצות ומכינים את רוטב הזיתים:
  6. בסיר שבו טוגנו הקציצות מוסיפים שמן ומזהיבים קלות את השום.
  7. מוסיפים שימורי עגבניות איטלקיות חתוכות דק ורסק עגבניות ומבשלים ביחד דקותיים, מוסיפים זיתים, תבלינים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה.
  8. מבשלים יחדיו במשך כ-10 דקות, מוסיפים פנימה את הקציצות, מערבבים יחדיו ומגישים.



בתאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]