פסטייה- צילום אלעד גוטמן

מתכון לפסטייה גבינות - כמות ל-10 רולים

 

 

setImageBanner('00379e16-cf95-418a-bc4f-2776f0f67b98','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

מצרכים למילוי :

 

20 גרם שמן זית

60 גרם בצל קצוץ

50 גרם פטריות קצוצות

50 גרם גבינת צ'דר

50 גרם פטה 5%

100 גרם מוצרלה וצהובה

20 גרם חמוציות

20 גרם פטרוזיליה

1 כפית שטוחה קינמון

1 כפית שטוחה כמון

1 כף סילאן

 

עטיפה:

 

10 יחידות עלי סיגר

"דבק" עשוי מקמח ומים

 

אופן ההכנה:

 

לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות

לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה, ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום. ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.

 

 

לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם

 

בתאבון וחג שבועות שמח!