עוגיות שוקולד מושלגות שימתיקו לכם את היום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6fc2017c-d6bc-487c-91c8-751039e4bd33','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('6fc2017c-d6bc-487c-91c8-751039e4bd33','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

כשגשם בחוץ, ובבית חם אין דבר נעים יותר מאשר לשבת מול החלון עם כוס קפה או תה חם ולהמתיק את החורף בקינוח מתוק ועשיר. עם תחילת העונה הגשומה קבלו מתכון לקינוח מושלם להגשה ליד התה: עוגיות שוקולד מושלגות

עוגיות שוקולד מושלגות. צילום טקה סטודיו

עוגיות שוקולד מושלגות

רכיבים:

85 גרם קקאו טהור

250 גרם קמח

2 כפיות אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

סוכר 250 גרם

2 כפיות תמצית וניל

4 ביצים גדולות

אבקת סוכר

 

הוראות הכנה:

ערבבו בקערה את כל החומרים היבשים: קקאו, קמח, אבקת אפיה, מלח וסוכר. בקערה אחרת ערבבו חמאה, תמצית וניל וביצים.

הוסיפו את התערובת היבשה לתערובת הרטובה בהדרגה תוך ערבוב – למניעת גושים, עד לקבלת תערובת אחידה, וצננו במקרר למשך שעה לפחות. עדיף לחכות שלם. חממו תנור מראש בטמפרטורה של 200 מעלות צלזיוס. עצבו כדורים קטנים והניחו אותם במגש תנור עם נייר אפייה. השאירו מספיק מקום בין כדור לכדור. אופים 10 דקות, מוציאים מהתנור ומניחים את העוגיות בתוך רשת קירור. לאחר צינון פזרו אבקת סוכר למראה מושלג.

 המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה