צילום נמרוד סונדרס

מרכיבים ל-4 מנות:

2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף

480 מ"ל (2 כוסות) מים

setImageBanner('8c113df7-e2a6-4acd-b6d2-0c98210323bf','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים בגודל ביס

שמן לטיגון חצי עמוק

רוטב:

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף סילאן

1 כוס רוטב צ'ילי מתוק של מאסטר שף

2 כפות מים

מלח ופלפל לפי הטעם

הגשה:

שומשום

סלט ירוק

 

 

אופן הכנה:

  1. שמים בקערה גדולה את התערובת לציפוי נאגטס והמים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
  2. מעבירים את פרחי הכרובית לקערה ומערבבים היטב לציפוי מכל הצדדים.
  3. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. מכינים צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
  4. מטגנים את הכרובית מכל הצדדים עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת.
  5. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הפפריקה, הסילאן, רוטב הצ'ילי, המים והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים דקה ומכבים את האש.
  6. מוסיפים את הכרוביות המטוגנות לתוך הרוטב ומערבבים עד שהן מצופות מכל הצדדים.
  7. מפזרים שומשום ומגישים, מומלץ לצד סלט ירוק קטן.

 

בתאבון..!