זיו מנור

קיץ ישראלי

המרכיבים :

60 מ"ל ואן גוך דובדבן שחור

setImageBanner('c6f47213-e06b-4ffd-abd7-b1661f16bb9b','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

20 מ"ל ואן גוך אננס

10 מ"ל סאוור 

100  גרם אוכמניות כחולות קפואות

60  גרם פטל אדום קפוא

גביעי גלידה

אופן ההכנה :

מוזגים את הוודקות לכוס מרטיני במזיגה ישרה לכוס מרטיני

הצעת הגשה :

ממלאים גביעי גלידה בפטל ובאוכמניות הכחולות ומגישים לצג הקוקטייל

 

 

אסאי ספריט סאוור

המרכיבים :

60 מ"ל ואן גוך אסאי בלוברי

10 מ"ל סאוור

שני ליים

ספריט

אופן ההכנה :

חותכים  את הליים לרבעים, שמים בתחתית הכוס

מוזגים את  האסאי לכוס מרטיני מוסיפים את הסאוור וסגירה עם בספרייט

הצעת הגשה :

מפזרים אוכמניות קפואות מסביב לכוס

טרופי אננס

המרכיבים :

60 מ"ל ואן גוך אננס

30 מ"ל ואן גוך מלון

שני תפוחים אדומים

שני תפוזים

מלון כתום

נענע טרייה

אופן ההכנה :

מוזגים את הוודקות לשייקר מלא קרח סוגרים ומשקשקים עד שלא שומעים את הקרח

מוזגים לכדי 3/4 מגובהה כוס גבוהה ומוסיפים נענע טריה

הצעת הגשה :

חותכים את הפירות דק לתוך צנצנות הגשה ומגישים לצד הקוקטייל

ברזיליה

המרכיבים :

60 מ"ל ואן גוך מלון

20 מ"ל ואן גוך דובדבן שחור

אננס טרי

מלון כתום

אופן ההכנה :

חותכים מלון כתום לרצועות גסות ומניחים בתחתית הכוס

ומוזגים את הואן גוך דובדבנים שחורות ואת הואן גוך מלון

הצעת הגשה :

לחתוך אננס אננס לחצי ולהגיש לצד הקוקטייל