מתכון ל"אורז" כרובית בקלי קלות!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('76404b06-bee3-49c1-954b-dd8a37e4b861','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('76404b06-bee3-49c1-954b-dd8a37e4b861','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

מחפשים תוספת בריאה לארוחה ללא הפחמימות? קבלו מתכון פשוט ל"אורז" כרובית שתוכלו להכין בלי בעיה

מצרכים (3 מנות)

חצי כרובית

1 בצל

4-5 פטריות שמפניון טריות (לא חובה)

כפית כורכום

מלח ופלפל

חצי כף שמן

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחתוך את הכרובית לפרחים קטנים ונטחן במעבד מזון לגרגירים שנראים כמו אורז
  2. נחתוך קצוץ את הבצל והפטריות
  3. נחמם במחבת מעט שמן ונטגן קלות את הבצל והפטריות עד לריכוך והזהבה
  4. נוסיף את "אורז" הכרובית ונטגן במהירות 2-3 דקות
  5. נוסיף את הכורכום ונערבב היטב
  6. נוסיף מלח ופלפל לתיבול לפי הטעם ונגיש מיד

בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה