מתכון לתפוחי אדמה קריספיים בתנור!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('92ad38ff-685f-4f15-a3af-63f6255ac737','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('92ad38ff-685f-4f15-a3af-63f6255ac737','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

תוספת מנצחת לכל ארוחה- הפעם אנחנו מביאים לכם מתכון לתפוחי אדמה קריספיים בתנור שקל להכין!

מצרכים (4 מנות)

6-7 תפוחי אדמה

כף שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

כפית פפריקה מתוקה

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחמם תנור ל-180 מעלות
  2. נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ
  3. נייבש כל עיגול תפוח אדמה על נייר סופג כדי לספוג את הנוזלים
  4. נסדר את תפוחי האדמה בתבנית ונתבל בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומעט פפריקה
  5. נערבב היטב את תפוחי האדמה עם התבלינים ונכניס לתנור לאפייה של 40 דקות
  6. מומלץ להפוך במחצית הזמן את תפוחי האדמה בתנור לקבל מרקם קריספי משני הצדדים

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה