מתכון לרצועות אנטריקוט וירקות מוקפצים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d7cd8e04-9b5b-44ad-9118-513c91f466b4','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('d7cd8e04-9b5b-44ad-9118-513c91f466b4','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7]]);})

רוצים לגוון את הארוחה שלכם? זה הזמן להכין מוקפץ צבעוני ובריא- הפעם מתכון לרצועות אנטריקוט וירקות מוקפצים

מצרכים (4 מנות)

3 חתיכות אנטריקוט חתוך לרצועות

3 שיני שום קצוצות

2 פלפלים אדומים

1 בצל

חבילת פטריות שמפניון טריות

כף קורנפלור

3 כפות סויה

כף טריאקי

כפית שמן שומשום

2 כפות שמן

מלח ופלפל

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחתוך את בשר האנטריקוט לרצועות בגודל הרצוי ונשרה במרינדה של קורנפלור, סויה ומעט שום למשך שעה
  2. נחתוך את הפלפל, הבצל והפטריות לרצועות ונקצוץ את יתר שיני השום
  3. נחמם כף שמן במחבת ווק ונטגן בה את רצועות הבשר עד שהוא עשוי מבחוץ, נוציא לצלחת נקייה
  4. נוסיף שמן למחבת ונתחיל להקפיץ את הירקות לפי הסדר: בצל, שום, פלפל ופטריות
  5. כעבור מספר דקות שהירקות מתרככים נוסיף חזרה את הבשר, נתבל במלח ופלפל ונקפיץ יחד 2 דקות
  6. נערבב בקערה את מרכיבי הרוטב: סויה, טריאקי, שמן שומשום ונוסיף למחבת. נקפיץ מספר דקות עד לאיחוד מרכיבים ונתקן טעמים במידת הצורך

נגיש לצד אורז לבן, בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה