צלם דן פרץ

מרכיבים:

 

200 גר פסטה ספגטי

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('89443eb4-de6f-4312-805e-c2e617257a7f','/dyncontent/2019/12/11/c8d7f294-0fb9-480b-8466-8fb8e6772546.jpg',9732,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('89443eb4-de6f-4312-805e-c2e617257a7f','/dyncontent/2019/12/5/6f7e85f8-c413-44a9-b416-0d7e7c21d126.jpg',9655,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('89443eb4-de6f-4312-805e-c2e617257a7f','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('89443eb4-de6f-4312-805e-c2e617257a7f','/dyncontent/2019/12/8/490a40ab-5d35-4d73-bdab-fb7c82316d79.gif',9683,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('89443eb4-de6f-4312-805e-c2e617257a7f','/dyncontent/2019/12/1/968d85a2-2e18-4946-9b99-4093c05093d2.jpg',9625,'',510,80,true,43242);},15]]);

4 עגבניות

2 שיני שום כתוש

מלח לפי טעם

חצי כפית סוכר

קופסת רסק עגבניות

 

אופן הכנה לפסטה:

 

- להרתיח סיר מים עם כף מלח

- להוסיף את הפסטה למים

- בישול של 7 דק

- להוציא את הפסטה למסננת , להוסיף כף שמן ולערבב את הפסטה- לשים בצד

 

אופן הכנה:

 

- שמים בסיר כף שמן זית

- מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות

- קוצצים עגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת

- מוסיפים חצי כפית סוכר 

- מוסיפים חצי כפית מלח

- מבשלים על אש נמוכה 20 דק

- מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב

- מוסיפים 10 כפות מים

- טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך

 

מומלץ להוסיף 3-4 עלי בזיליקום לרוטב

 

שופכים את הפסטה לסיר הרוטב ומבשלים כ5 דק'

 

 

 

 

בתאבון...