צלם דן פרץ

מרכיבים:

 

200 גר פסטה ספגטי

setImageBanner('aaf06325-7c93-42ba-864d-5077847993c7','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

4 עגבניות

2 שיני שום כתוש

מלח לפי טעם

חצי כפית סוכר

קופסת רסק עגבניות

 

אופן הכנה לפסטה:

 

- להרתיח סיר מים עם כף מלח

- להוסיף את הפסטה למים

- בישול של 7 דק

- להוציא את הפסטה למסננת , להוסיף כף שמן ולערבב את הפסטה- לשים בצד

 

אופן הכנה:

 

- שמים בסיר כף שמן זית

- מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות

- קוצצים עגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת

- מוסיפים חצי כפית סוכר 

- מוסיפים חצי כפית מלח

- מבשלים על אש נמוכה 20 דק

- מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב

- מוסיפים 10 כפות מים

- טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך

 

מומלץ להוסיף 3-4 עלי בזיליקום לרוטב

 

שופכים את הפסטה לסיר הרוטב ומבשלים כ5 דק'

 

 

 

 

בתאבון...