מתכון לנאצ'וס ביתי!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('eca17bae-3cad-44ed-b43c-31c5b90bbead','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('eca17bae-3cad-44ed-b43c-31c5b90bbead','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

אם גם אתם אוהבים נאצ'וס- תוכלו להכין את הנשנוש האהוב גם בבית בקלי קלות!

מחפשים נשנוש טעים וקל? הפעם נביא לכם מתכון פשוט וקל להכנת נאצ'וס ביתי כמו במסעדה בלי לצאת מהבית! כל מה שצריך זה חבילת טורטיות וקצת תבלינים שיש לכולנו בבית.

מצרכים

4-5 טורטיות

2 כפות שמן זית

כפית פלפל שחור

כפית פפריקה מתוקה/חריפה

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. חותכים כל טורטייה ל-8 משולשים כאילו חותכים פיצה
  3. בקערה שמים את כל המשולשים מהטורטייה ועליהם שמים שמן זית ותבלינים, מערבבים היטב כך שהתבלינים יצפו את המשולשים משני הצדדים
  4. מכינים תבנית עם נייר אפייה ועליה מניחים את משולשי הטורטייה
  5. מכניסים לתנור לאפייה של 10-15 דקות. מומלץ לפתוח באמצע האפייה ולהפוך את הנאצ'וס כך שיצאו קריספיים משני הצדדים. חשוב לעקוב כדי לוודא שהנאצ'וס לא נשרפים ונאפים יותר מידי. מוציאים את הנאצ'וס לקערה ומגישים לצד סלסת עגבניות וגוואקמולי.

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה