מתכון לירקות מוקפצים עם נתחי דג ברבוניה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0d076f6a-e1d7-4673-a955-b0bf1ae39475','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('0d076f6a-e1d7-4673-a955-b0bf1ae39475','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7]]);})

ארוחה בריאה ומזינה שקל להכין ותגוון גם לכם את ארוחת הצהריים! הפעם קבלו מתכון מנצח לירקות מוקפצים עם נתחי פילה דג ברבוניה ברוטב צ'ילי ופסטו

מצרכים (2 מנות)

חבילת דג פילה ברבוניה

מיץ מלימון ומלח להשריית הדג

1 בצל

2 גזרים

חופן פרחי ברוקולי

חופן פרחי כרובית

150 גרם שעועית דקה קפואה

2 כפות שמן זית

לרוטב:

2 כפות צ'ילי מתוק

כף פסטו

מיץ מחצי לימון

מלח ופלפל

כפית פפריקה

1/2 כפית כמון

מעט שבבי צ'ילי

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נשרה את הברבוניות בלימון ומלח ל-20 דקות. לאחר מכן נשטוף היטב במים ונייבש
  2. נחתוך את הבצל והגזר לרצועות, את הכרובית והברוקולי נשרה בסיר עם מים רותחים למשך 3 דקות לריכוך
  3. בקערה קטנה נכין את הרוטב. נערבב צ'ילי מתוק, פסטו ותבלינים לרוטב אחיד
  4. נחמם במחבת ווק מעט שמן, כשהשמן חם נטגן בו תחילה את הדגים כדקה מכל צד ונוציא לצלחת נקייה
  5. במחבת עם השמן נטגן תחילה את הבצל והגזר מספר דקות עד לריכוך, נוסיף את השעועית, הברוקולי ופרחי הכרובית ונמשיך להקפיץ
  6. כעבור מספר דקות נוסיף את נתחי הברבוניה למחבת ונמשיך להקפיץ, נתבל במלח ופלפל ונוסיף את הרוטב. לאחר כ-3-4 דקות המוקפץ מוכן

נגיש לצד אורז לבן, בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה