את המתכון הבא כל אחד יכול להכין בקלות! כי חג פורים לא יכול להיות מושלם בלי אוזני המן במשלוח המנות! במיוחד לחג, ב'באר שבע נט' דאגנו לכם למתכון פשוט וטעים לאוזני המן!

מצרכים (כמות ל-50-60 אוזני המן):

1 ק"ג קמח

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('539a12b7-2d37-4285-b01a-32c4f132338d','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('539a12b7-2d37-4285-b01a-32c4f132338d','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15]]);

200 גרם מרגרינה / חמאה בטמפרטורת החדר

1 אבקת אפיה

3/4 כוס מים מהברז

1/2 כוס שמן

מיץ סחוט מתפוז אחד

3 כפות סוכר

ממרח שוקולד / ממרח תמרים – בהתאם להעדפה

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה:

  1. מערבבים בקערה מרגרינה, מים, שמן, מיץ מתפוז, סוכר.
  2. מוסיפים את כל הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק חלק ולא נדבק (ניתן להוסיף מעט מים תוך כדי הלישה עד הגעה למרקם הרצוי).
  3. נותנים לבצק לנוח חצי שעה.
  4. מחממים תנור ל-170 מעלות
  5. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לבצק דק בעובי של פחות מחצי ס"מ.
  6. עם כוס בגודל מתאים קורצים עיגולים מהבצק על משטח מקומח.
  7. במרכז כל עיגול בצק שמים עם כפית מעט מילוי וסוגרים שלוש פינות לצורת משולש. חשוב להדק את הקצוות היטב כדי שלא ייפתח במהלך האפייה.
  8. את אוזני ההמן מסדרים על תבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור ל- 30-40 דקות (מומלץ לבדוק במהלך האפייה עד לקבלת תוצאה רצויה).

חג פורים שמח!

אין משלוח מנות בלי אוזני המן! צילום: יהלי אוזן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]