צילום אפיק גבאי

חומרים ל-6 מנות:

500 גרם חזה עוף טחון

4 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('93a629a0-9525-4020-98a6-cd6fc524c0b7','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('93a629a0-9525-4020-98a6-cd6fc524c0b7','/dyncontent/2020/3/17/bf6083d1-8a07-4b40-b050-1511b7e05b55.gif',10478,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('93a629a0-9525-4020-98a6-cd6fc524c0b7','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15]]);

1 בצל קצוץ ומטוגן

מלח ופלפל

 

לציפוי:

2 ביצים

1 כף קטשופ

2 כוסות פירורי גריסיני מאסטר שף

 

להגשה:

ספייסי מיונז ומיונז שום מאסטר שף

 

  1. מערבבים את חזה העוף הטחון עם פירורי לחם ובצל מטוגן. מתבלים במלח ופלפל.
  2. יוצרים קציצות מאורכות ומצמידים אותן לשיפוד שטוח. מקררים.
  3. מכינים שתי קערות: באחת ביצים מתובלות בקטשופ ובשנייה פירורי לחם.
  4. טובלים את הקציצות המשופדות בתערובת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.
  5. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]