לנשנש צ'יפס בטטה ביתי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('298aacce-449d-4848-9401-c2b0827c81d1','/dyncontent/2021/7/29/694d8f10-2c55-4c08-8d91-6c1a9d8b5a5b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('298aacce-449d-4848-9401-c2b0827c81d1','/dyncontent/2021/7/26/dd324c25-0cc4-4163-b23a-e80821241dd0.jpg',13164,'',525,78,true,43241);},7]]);})

כשממש מתחשק לכם נשנוש מתוק טעים ובריא תוכלו ליהנות מהחטיף הזה מנה שהיא תחליף מצויין לציפס. היזהרו זה ממכר וייגמר מהר


depositephoto ציפס בטטה

רכיבים :

בטטה 1 (קלופה) שמן זית 

1 כף חלבון ביצה 

1 אבקת קארי 

½ כפית כמון 

¼ כפית (טחון) כורכום 

¼ כפית (טחון) צ'ילי יבש 

¼ כפית (טחון)

מלח ½ כפית

אופן הכנה :

חתכו את הבטטה לפרוסות ומהן חתכו רצועות דקות וארוכות.

הניחו את מקלות הבטטה על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה וזלפו מעל את שמן הזית.

בקערה בינונית, הקציפו את חלבון הביצה עד שייווצר קצף יציב ואוורירי.

הוסיפו את אבקת הקארי, הכמון, הכורכום והצ'ילי והקציפו שוב. צקו את תערובת הביצה על מקלות הבטטה וערבבו אותם בעדינות.חממו את התנור ל-200 מעלות, הכניסו את התבנית לתנור ואפו למשך כ-40 דקות, עד שמקלות הבטטה ישחימו ויהיו פריכים.

בתאבון 



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('95ef5f13-cdc7-45e9-88cf-073ce5f7df03','/dyncontent/2021/8/3/c4135ae5-3082-4fbb-bd74-5ac148ee4cb9.jpg',12777,'',525,78,true,43243);},7],[function() {setImageBanner('95ef5f13-cdc7-45e9-88cf-073ce5f7df03','/dyncontent/2021/7/26/f393b752-947e-41c1-8d08-34d2d25e8857.jpg',13173,'',525,78,true,43243);},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה