לביבות ברוקולי וגבינה בקלי קלות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('36320631-ee95-4084-92a3-271f4cd6a1c6','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('36320631-ee95-4084-92a3-271f4cd6a1c6','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

מחפשים איך לגוון את ארוחת הבוקר או הערב שלכם? קבלו מתכון קל ללביבות גבינה וברוקולי, גם טעים וגם בריא!

מצרכים (15 לביבות)

2 ביצים

1/2 קופסת גבינה לבנה/קוטג' 

כוס ברוקולי קצוץ דק

2 כפות קמח (ניתן להחליף בשיבולת שועל)

מלח ופלפל

כף שמן 

צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

1. נקצוץ דק את הברוקולי (ניתן להוסיף או להחליף בירק אחר כמו בצל, כרובית, קישוא וכדומה)

2. בקערה נערבב את כל מצרכי הלביבות: ביצים, גבינה, ברוקולי, קמח ותבלינים

3. נחמם מחבת עם מעט שמן, כשהשמן חם נניח בעזרת כף תלוליות של הבלילה במחבת ונכסה אותה

4. נהפוך את הלביבות כעבור 2-3 דקות לבישול מהצד השני, נוציא לצלחת כששני הצדדים שחומים מעט ומוכנים

נגיש מיד לצד סלט, בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה