ט"ו בשבט: מתכון לחטיפי שוקולד ואגוזים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('869a770d-938a-49e4-9147-eb25361e453f','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('869a770d-938a-49e4-9147-eb25361e453f','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

ברוח חג ט"ו בשבט קבלו מתכון לחטיפים טעימים ובריאים במיוחד משוקולד ושלל אגוזים שתוכלו להכין בקלות!

היום אנו מציינים את חג ט"ו בשבט, חג שמתאפיין באכילת אגוזים, פיצוחים ופירות יבשים. ברוח החג קבלו מתכון מנצח לחטיפי שוקולד ואגוזים בהכנה ביתית בלי הרבה מאמץ!

 

מצרכים (10 חטיפים)

1 חבילת שוקולד מריר  (לפחות 70% מוצקי קקאו)= 100 גרם

3 כפות שמנת מתוקה או שמן לגרסה פרווה

200 גרם אגוזים ופיצוחים לטעמכם (אגוזי מלך, אגוזי פקאן, שקדים וכדומה)

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נקצוץ מגוון אגוזים גס: במתכון יש אגוזי מלך, אגוזי פקאן ושקדים. ניתן לבחור בכל סוג אגוז שאתה אוהבים
  2. נכין תבנית קטנה ונשים בה נייר אפייה
  3. נחמם שוקולד מריר עם מעט שמנת מתוקה או שמן במיקרו בפולסים של 30 שניות. חשוב לערבב בין חימום לחימום עד להמסה של השוקולד ויצירת גנאש חלק
  4. את גנאש השוקולד נשפוך לתבנית על גבי נייר האפייה ונשטח ליצירת שכבה דקה. לאחר מכן ישירות נפזר את האגוזים על גבי השוקולד לפני שיתקשה ונעביר למקפיא ל-3 שעות לפחות
  5. נוציא מהקפאה ונחלץ את משטח השוקולד והאגוזים בעזרת נייר האפייה. נחתוך לריבועים בגודל הרצוי ונגיש מיד. במידה ולא תרצו להגיש שמרו את חטיפי השוקולד והאגוזים במקפיא עד להגשה

בתיאבון וחג שמח!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה