דוד קלינצ'ב – הבעלים של 'זאלמה' בר בחר לפנק אותנו במתכון מיוחד לכבוד חג השבועות. המתכון הקלאסי מערבב בתוכו ביחס זהה- וודקה, ליקר קפה (קלואה) ותערובת "חצי חצי" אמריקאית קלאסית (חצי חלב חצי שמנת)

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('25e56403-2649-4207-9a50-6330ba1a2161','/dyncontent/2019/10/10/7f94d502-5d13-4d53-8b4c-7c00d1c32830.jpg',9242,'',510,80,true);},15],[function() {setImageBanner('25e56403-2649-4207-9a50-6330ba1a2161','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80,true);},15]]);

ולהלן הטוויסט  - לא רוסי ולא לבן

30 חלב 3%

30 שמנת מתוקה לבישול

30 רום מתובל (קפטן מורגן ספייס)

20 מליבו (או כל ליקר קוקוס איכותי אחר)

2 כפיות דבש

 

למזוג את כל המרכיבים לשייקר, שקשקו באגרסיביות מספר פעמים וסננו לכוס גבוהה מלאה בקרח, סגירה במעט סודה וקישוט בתפרחת נענע.

 

לחיים יא זאלמה.