דוד קלינצ'ב – הבעלים של 'זאלמה' בר בחר לפנק אותנו במתכון מיוחד לכבוד חג השבועות. המתכון הקלאסי מערבב בתוכו ביחס זהה- וודקה, ליקר קפה (קלואה) ותערובת "חצי חצי" אמריקאית קלאסית (חצי חלב חצי שמנת)

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ed622c13-a4ed-4e44-961b-18c61e3c704d','/dyncontent/2019/10/30/afb90ea0-5efa-4e71-9c01-c6a6bc6ca808.jpg',9306,'',510,80,true);},15],[function() {setImageBanner('ed622c13-a4ed-4e44-961b-18c61e3c704d','/dyncontent/2019/10/31/70ead589-153c-4638-8dbb-181f7c958054.jpg',9314,'',510,80,true);},15],[function() {setImageBanner('ed622c13-a4ed-4e44-961b-18c61e3c704d','/dyncontent/2019/10/31/a3915a77-faec-4211-b084-13444de9fa46.jpg',9324,'',510,80,true);},15]]);

ולהלן הטוויסט  - לא רוסי ולא לבן

30 חלב 3%

30 שמנת מתוקה לבישול

30 רום מתובל (קפטן מורגן ספייס)

20 מליבו (או כל ליקר קוקוס איכותי אחר)

2 כפיות דבש

 

למזוג את כל המרכיבים לשייקר, שקשקו באגרסיביות מספר פעמים וסננו לכוס גבוהה מלאה בקרח, סגירה במעט סודה וקישוט בתפרחת נענע.

 

לחיים יא זאלמה.