דוד קלינצ'ב – הבעלים של 'זאלמה' בר בחר לפנק אותנו במתכון מיוחד לכבוד חג השבועות. המתכון הקלאסי מערבב בתוכו ביחס זהה- וודקה, ליקר קפה (קלואה) ותערובת "חצי חצי" אמריקאית קלאסית (חצי חלב חצי שמנת)

setImageBanner('84713530-cb15-42d8-ad76-4179669c23bc','/dyncontent/2019/9/11/cd10216b-7f3e-4153-9a14-a119cd9fca26.jpg',8978,'',510,80);

ולהלן הטוויסט  - לא רוסי ולא לבן

30 חלב 3%

30 שמנת מתוקה לבישול

30 רום מתובל (קפטן מורגן ספייס)

20 מליבו (או כל ליקר קוקוס איכותי אחר)

2 כפיות דבש

 

למזוג את כל המרכיבים לשייקר, שקשקו באגרסיביות מספר פעמים וסננו לכוס גבוהה מלאה בקרח, סגירה במעט סודה וקישוט בתפרחת נענע.

 

לחיים יא זאלמה.