דוד קלינצ'ב – הבעלים של 'זאלמה' בר בחר לפנק אותנו במתכון מיוחד לכבוד חג השבועות. המתכון הקלאסי מערבב בתוכו ביחס זהה- וודקה, ליקר קפה (קלואה) ותערובת "חצי חצי" אמריקאית קלאסית (חצי חלב חצי שמנת)

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('baff957e-0cbd-42c9-aba4-19d52ddf4eda','/dyncontent/2020/1/29/9fa32db1-0895-475b-ad33-fbf563acb6cd.jpg',10082,'',510,80,true,33921);},15],[function() {setImageBanner('baff957e-0cbd-42c9-aba4-19d52ddf4eda','/dyncontent/2020/2/18/2bc42f5b-2b86-4386-b3d4-e8cda5bb3f45.jpg',10222,'',510,80,true,33921);},15],[function() {setImageBanner('baff957e-0cbd-42c9-aba4-19d52ddf4eda','/dyncontent/2020/2/4/28563c4d-0906-4d35-a078-2449d9252d4e.jpg',10136,'',510,80,true,33921);},15],[function() {setImageBanner('baff957e-0cbd-42c9-aba4-19d52ddf4eda','/dyncontent/2019/12/22/97dddb2c-b087-4970-a3bc-692db4735b87.jpg',9805,'',510,80,true,33921);},15]]);

ולהלן הטוויסט  - לא רוסי ולא לבן

30 חלב 3%

30 שמנת מתוקה לבישול

30 רום מתובל (קפטן מורגן ספייס)

20 מליבו (או כל ליקר קוקוס איכותי אחר)

2 כפיות דבש

 

למזוג את כל המרכיבים לשייקר, שקשקו באגרסיביות מספר פעמים וסננו לכוס גבוהה מלאה בקרח, סגירה במעט סודה וקישוט בתפרחת נענע.

 

לחיים יא זאלמה.