דוד קלינצ'ב – הבעלים של 'זאלמה' בר בחר לפנק אותנו במתכון מיוחד לכבוד חג השבועות. המתכון הקלאסי מערבב בתוכו ביחס זהה- וודקה, ליקר קפה (קלואה) ותערובת "חצי חצי" אמריקאית קלאסית (חצי חלב חצי שמנת)

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a796bddd-5cb9-418d-834f-cef1497469e4','/dyncontent/2020/3/17/bf6083d1-8a07-4b40-b050-1511b7e05b55.gif',10478,'',510,80,true,33921);},15],[function() {setImageBanner('a796bddd-5cb9-418d-834f-cef1497469e4','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,33921);},15],[function() {setImageBanner('a796bddd-5cb9-418d-834f-cef1497469e4','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,33921);},15]]);

ולהלן הטוויסט  - לא רוסי ולא לבן

30 חלב 3%

30 שמנת מתוקה לבישול

30 רום מתובל (קפטן מורגן ספייס)

20 מליבו (או כל ליקר קוקוס איכותי אחר)

2 כפיות דבש

 

למזוג את כל המרכיבים לשייקר, שקשקו באגרסיביות מספר פעמים וסננו לכוס גבוהה מלאה בקרח, סגירה במעט סודה וקישוט בתפרחת נענע.

 

לחיים יא זאלמה. 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]