מרימים לחיים: הברמנים הבאר שבעים עם הקוקטיילים המרעננים של הקיץ!

$(function(){setImageBanner('ff715813-a4b1-4138-83fa-68a6a42285e1','/dyncontent/2021/9/12/3720aa90-502e-4743-af3f-2f17912bc41b.jpg',13433,'',525,78,false,33920);})

לכולנו בא לפעמים להפוך לברמנים ליום אחד גם בלי לצאת מהבית ולהתפנק בקוקטייל קר ומרענן! אז שמענו משלושה ברמנים באר שבעים מה הקוקטייל המנצח שלהם לימי הקיץ החמים, כמובן גם עם מתכונים שכולם יכולים להכין

קוקטייל נגרוני, צילום פרטי

איתן פבזנר, אחראי משמרת וברמן בצ'יצ'י

קבלו מתכון קל ומנצח לקוקטייל קלאסי שהומצא באיטליה בשנות ה-20 כאשר רוזן איטלקי ביקש מהברמן להחליף את הסודה לשתייה באמריקנו שלו עם ג'ין. התוצאה- קוקטייל מרענן המורכב משלושה מרכיבים בלבד- ג'ין, קמפרי ומרטיני וורמוט רוסו.

"בעיני נגרוני הוא הקוקטייל האידיאלי לכל עונות השנה, קוקטייל מאוד פירותי וכיפי שמורכב רק מאלכוהול, קוקטייל קלאסי ונקי ששומר על טעמים קייציים ומרעננים, קוקטייל שגם מורגש מבחינת אלכוהול וגם נעים מאוד בטעמים שלו", מוסיף איתן.

קוקטייל נגרוני

רכיבים:

30 מ"ל קמפרי

30 מ"ל וורמוט אדום

30 מ"ל ג'ין

קרח

אופן הכנה:

בכוס "אולדפאשן" (כוס נמוכה) שמים 3 קוביות קרח

שופכים את כל המרכיבים בזה אחר זה לכוס

לאחר מכן יוצרים רצועה מקליפת תפוז בעזרת קולפן, ומקשטים. מגישים.

איתן פבזנר, צילום פרטי 

גורמי ספיאשווילי, ברמן פרטי, יזם, מפיק ויוצר תוכן בתחום האלכוהול והאירוח ובעל מותג הקוקטיילים BLOOM

הקוקטייל שגורמי תמיד נהנה לשתות בימי הקיץ הוא ללא ספק קוקטייל ה- "south side". שילוב של ג'ין מרענן ואיכותי, יחד עם מיץ של ליים מהמם שזמין לזמן קצר מאוד, מעט מי סוכר וחופן נענע מרעננת וטרייה.

"אני מוסיף למתכון הקלאסי תוספת אישית של טוניק איכותי וזה גם מוסיף רענון וגם טקסטורה מבעבעת ונעימה שתתאים ותרענן את ימי הקיץ החמים!", גורמי מסביר.

קוקטייל south side

הרכיבים:

ג'ין איכותי - 50 מ"ל

מיץ ליים סחוט - 25 מ"ל

מי סוכר (1:1 מים וסוכר לפי משקל עד שהכל מתמזג) - 15 מ"ל

חופן נענע

טוניק

אופן הכנה:

להכניס את כל המרכיבים לשייקר/צנצנת, להוסיף גם חופן נענע ולשקשק חזק

לסנן לכוס גבוהה עם קרח.

להוסיף טוניק איכותי לסגירה, ולקשט עם תפרחת נענע מרעננת וטרייה.

 גורמי ספיאשווילי, קרדיט צילום: ודים ביליה

 

בר זגורי, ברמן בזאלמה ACB

הקוקטייל המנצח של בר הוא ״דאקירי״, קוקטייל מבוסס רום, שמגיע אלינו מקובה. "אין לו היסטוריה חד משמעית על מקור היווצרותו אך בוודאות מוסכם שהוא הגיעה מחוף בשם ״דאקירי״ שנמצא סמוך לסנטיאגו דה קובה ומשם שמו", בר מסביר, "יש לשים דגש על רום לבן, עם מיץ ליים טרי ומי סוכר".

הדאקירי הוא קוקטייל חמצמץ עם עוקצנות עדינה של רום ומתיקות שמושפעת מסוג הרום שבחרנו לעבוד איתו. "עוד המלצה חמה היא לנסות כל הזמן סוגי רום שונים ולהחליף את המי סוכר בכל מיני סירופים פירותיים. כיום יש המון סירופים מוכנים בחנויות, החברה המומלצת בעיניי היא Monin", הוא מוסיף, "זה קוקטייל שיכול ללוות כל סיטואציה בקיץ הישראלי ובמיוחד בקיץ הבאר שבעי, הוא קל להכנה ועם פוטנציאל עצום לגיוון ויצירתיות. כל מה שברמן יכול לאהוב בדרינק אחד".

קוקטייל דאקירי

רכיבים:

60 מיליליטר רום לבן (מומלץ plantation 3 stars)

30 מיליליטר מיץ ליים טרי (אפשרי גם עם לימון טרי)

15 מיליליטר מי סוכר (אני אישית מעדיף קצת יותר סוכר בדקירי שלי)

*מי סוכר - להרתיח כוס מים ולהוסיף כוס סוכר לבן ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי

דרך הכנה:

למזוג את כל המרכיבים לשייקר להוסיף הרבה קרח ולשקשק עד שהשייקר קפוא לגמרי.

למזוג ולקשט בקליפת ליים או לימון.

- את השייקר אפשר להחליף בכל צנצנת עם מכסה או אפילו ללכת על בלנדר אבל לקחת בחשבון שהמשקה יהיה מלא בקרח גרוס.

בר זגורי, צילום: אדי גוריאנסקי, sight

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('2944f328-b4f1-43d7-b610-0be54e44bb65','/dyncontent/2021/9/13/c597d25d-a939-4509-99dc-f9a73b3ea8c6.jpg',13441,'',525,78,false,33922);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה