שוב סוער במעון של "כיוונים": זוג הורים תקפו סייעת החשודה בתקיפת פעוט – שני הצדדים נחקרים
21.05.25 / 21:57
העימות החל כשסבתא של אחד הילדים התפרצה למעון בטענה שיש בידיה תיעוד מטריד, והסלים כאשר זוג הורים תקף מילולית ופיזית את צוות הגן. כעת, גם נגד ההורים וגם נגד אחת הסייעות מתנהלות חקירות משטרה
אירוע חריג ואלים התרחש הבוקר (רביעי) באחת מכיתות הבוגרים במעון של חברת "כיוונים" בבאר שבע. על פי הדיווחים, הורה לאחד הילדים תקף סייעת במעון – שלכאורה חשודה עצמה בהתנהגות פוגענית כלפי פעוט. בעקבות התקרית, הוגשו תלונות הדדיות במשטרה, שמנהלת חקירה בשני המישורים.
מהודעה רשמית שהועברה להורי הילדים עולה כי הסערה החלה כאשר סבתא של אחד הפעוטות פרצה למעון בטענה שיש ברשותה הקלטות מהנעשה בו, והתעמתה עם צוות המקום. כחצי שעה לאחר מכן, הגיעו למעון גם זוג הורים נוספים, שהתנהגו באופן אלים כלפי המטפלות – עד שנאלצו להזעיק משטרה.
בחברת כיוונים הבהירו כי הם "פועלים בשקיפות מלאה ומעדכנים את ההורים בכל מקרה חריג", אך גינו את ההתנהגות האלימה מצד ההורים. "לא נעבור לסדר היום על איומים ואלימות כלפי הצוות", נאמר בהודעה. מנגד, החברה אישרה כי נפתחה חקירה משטרתית גם כנגד אחת מהסייעות במעון, שלפי החשד תקפה פעוט – והיא הורחקה מתפקידה עד לסיום החקירה.
עוד נמסר בתגובה לפניית "באר שבע נט" כי "אנו נמשיך לפעול באפס סובלנות לכל התנהגות לא ראויה של הצוות כלפי הילדים, ובאותה נשימה – לא נסכים לשיח פוגעני כלפי אנשי הצוות החינוכי".
המשטרה ממשיכה בחקירת האירועים. מנהלת תחום המעונות מלווה את הצוות וההורים עד לסיום יום הפעילות.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]