הנגב מתחדש: חברת ההייטק מתרחבת ומחפשת עובדים מב"ש והסביבה

$(function(){setImageBanner('e8406915-ec51-40bf-ab36-5440d6e4fbc8','/dyncontent/2025/2/3/eb764ea9-dd50-45cd-a894-1b1353648927.jpg',18994,'עיריה 0225 יהודה לוי אייטם',525,78,false,32653,'Image','');})

חברת גרופ19-נגב מערבי, המעסיקה עשרות עובדות ועובדים בשדרות ובאופקים בתחום דאטה אנליסט ופתרונות דיגיטליים, עוברת למשרדים חדשים על שטח של כ-500 מ"ר במטרה להגדיל את מצבת העובדים ב-75% ולאפשר תעסוקה באזור. החברה מספקת שירותים לחברות מובילות במשק הישראלי, ביניהן אסם, Deloitte, אקסלנס, הפניקס ו-Natural Intelligence

חנה רדו, מייסדת גרופ19, ציפי המר מנכ״לית נגב19. קרדיט - צילום פרטיבימים אלו חברת גרופ19-נגב מערבי (נגב 19)  בבעלות היזמית החברתית חנה רדו, חתמה על חוזה להשכרת משרדים חדשים באופקים, המשתרעים על שטח של כ-500 מ"ר, כאשר שווי החוזה עומד על 3 מיליון ש"ח.

המעבר למתחם החדש נועד לאפשר לחברה להרחיב את פעילותה במהלך שמהווה גידול של כ-75% במצבת כוח האדם רוב עובדי החברה הן נשים, מה שמחזק את מחויבותה לקידום תעסוקה מגוונת ואיכותית בפריפריה. הצעד של החברה מהווה דוגמה לעשייה המשלבת חזון חברתי עם יזמות עסקית, ומחזקת את אופקים כמרכז טכנולוגי ותעסוקתי מתפתח באזור הנגב.

כיום, כ-49% מתושבי הנגב המערבי מדווחים כי הכנסתם השתנתה מהתקופה של לפני המלחמה, וכ-68% כלל לא מקבלים סיוע מהמדינה בענייני תעסוקה. בנוסף, לפני המלחמה היו כ-73% שהיו שכירים במשרה מלאה, כאשר שנה אחרי השבעה באוקטובר המספר עומד על 65%. הנתון האחרון והכואב מכולם – לפני המלחמה כולם דיווחו שעבדו במשרה כלשהי, כאשר שנה לתוך המלחמה מספר האנשים שלא מועסקים עומד על 11% של אבטלה. נתונים אלו רק מחזקים את הצורך הממשי והדחוף ביצירת מקומות תעסוקה בנגב המערבי.

חנה רדו, יזמית גרופ19: "ההתרחבות המשמעותית הזו צפויה לתרום לכלכלת האזור, לחזק את שוק העבודה המקומי וליצור הזדמנויות תעסוקה חדשות. במיוחד לאחר אירועי השבעה באוקטובר, גרופ19 רואה חשיבות אדירה בהמשך פעילותה בנגב המערבי ומתמקדת ביצירת מקומות עבודה יציבים ובטוחים עבור התושבים, במטרה לספק מקור פרנסה לכל מי שזקוק לכך ולהוכיח כי דווקא בתקופות המאתגרות מוטלת עלינו החובה לצמוח, להתפתח ולבנות עתיד טוב יותר בפריפריה. חתימה על חוזה ההתרחבות הייתה צעד של סיכון אמנם, אבל אנו עושות זאת מתוך אמונה עמוקה בהון האנושי המדהים והמקצועי של הנגב המערבי וחיזוק שיתופי הפעולה הקיימים ואלו ההולכים ונרקמים עם לקוחות מהמגזר העסקי במרכז הארץ."

ציפי המר, מנכ"לית גרופ19-נגב המערבי: "מרומם נפש ומרגש ששנה וחצי אחרי אירועי שבעה באוקטובר אנחנו מצליחות לצמוח ולגדול. בנגב המערבי ישנם מאות עובדים שנאלצים לנסוע למרכז הארץ כדי למצוא עבודה ראויה, או להסתפק במשרות שאינן תואמות את כישוריהם. גרופ19-נגב מערבי מספקת לעובדים תעסוקה איכותית ומשמעותית, שמממשת את הפוטנציאל שלהם ותורמת לפיתוח האזור. אני מודה ללקוחות שלנו על השותפות והאמון לאורך הדרך. המהלך הנוכחי יאפשר לנו להעסיק עוד עובדות ועובדים מהאזור, שמביאים איתם מוטיבציה אדירה, מקצועיות גבוהה ותחושת שליחות אמיתית."

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('11969770-1dd1-4c3e-9a48-05257c7cb40b','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,false,32654,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה