רביולי גבינות עם פסטו, אגוזים ופרמזן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4d07b628-8fc4-4d63-a431-3eb29cfd4de5','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,33920,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4d07b628-8fc4-4d63-a431-3eb29cfd4de5','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,33920,'Image','');},7]]);})

נמאס לכם לאכול כל היום מרקים כי חורף? רק לפני כמה ימים הרגשתם שבכלל קיץ ואתם מבולבלים? יש אוכל שהוא על זמני ותמיד בא טוב כמו מיני סוגי פסטות למשל. הנה לכם מתכון מיוחד טעים והאמת? די פשוט להכנה.

     חומרים

  • ‏1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול של סורג'יטל
  • 1 שן שום גדולה קלופה
  • 1 צרור בזיליקום נקי ללא גבעולים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • ‏1/2 כוס שמן זית CIRIO
  • להגשה:
    • ‏1/2 כוס גילופי פרמזן
    • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס


    אופן ההכנה

  1. מועכים שן שום במכתש ועלי גדול. מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום. מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס. מעבירים לקערת הגשה גדולה.
  2. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
  3. מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים. מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים מייד.

    למתכונים נוספים לחצו כאן 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('80bf6dc6-b708-4efa-a2a6-13edf7296137','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,33922,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה