קבוצת קמפאי ממשיכה במסורת האירוחים והפסטיבלים שלה,  והפעם פסטיבל איטלקי בבאר שבע בו יתארחו לארבעה ימים שלושה שפים איטלקיים לחגיגה איטלקית גדולה. הפסטיבל בחסות חברת ריסטרטו ומחלבות טרה. השף דרור שושן מקבוצת קמפאי יארח בפסטיבל את השפים העולים פיירו לבצ'יו, ג'יאן לוקה רוברטי, ופאולו מאזוני.

השף ג'יאן לוקה רוברטי, שיבשל במסעדת הספרייה, הוא השף הראשי של קבוצת הפסטה הטרייה "מישליס" של רשת "איטלי". בתפריט שיגיש ג'יאן לוקה רוברטי בספרייה יהיו מנות כמו טרטר טונה אדומה עם חציל, יוגורט , פסטה מטוגנת ואבקת צלפים; מנת פסטת טונרלי ברוטב גבינה ופלפלת  Ai tre pepi; ומנת ריזוטו עם קרם אפונה, גבינת בוראטה ורסק עגבנייה.

השף ג'יאן לוקה רוברטי

השף פיציולו פיירו לבצ'יו, שיתארח במסעדת קפאסה הים תיכונית, פועל ויוצר במתחם Fico בבולוניה. מרצה לבצקי פיצה ופוקצ'יה, ומשתמש בחומרי  גלם טבעיים ומקומיים בלבד. בתפריט שלו במסעדת קפאסה יהיו שבע פיצות ציוחדות, כמו פיצת אנטיפסטי – עגבניות, מוצרלה בופאלו, קישואים, חצילים ופלפלים עשויים בגריל, פירורי לחם קלויים, גבינת פארמג'יאנו ואורגנו; פיצה שרי צבעונית –  עגבניות, מוצרלה, עגבניות שרי במגוון צבעים, גבינת פטה מלוחה ואורגנו; ומנת קינוח: פיצה נוטלה אגוזי לוז, קרם פטיסייר, קולי של פירות, אבקת סוכר וקצפת.

השף פיציולו פיירו לבצ'יו

השף פאולו מאזוני, שיתארח במסעדת כפרה טאפס אנד בר, החל את דרכו והשכלתו הקולינרית במסעדות היהודיות המפורסמות ביותר ובמסעדות  שמתמחות באוכל מהמטבח הרומאי במרכזה ההיסטורי של רומא.  היום הוא השף  של  לה רוקה דואר קונטי, ומתמחה במנות ארטישוקים ומנות מהמטבח היהודי הרומאי. בתפריט היצירתי  שלו במסעדת כפרה יהיו מנות כמו פתיחה של לחם קלוי עם בורטה, אנשובי  ועולש;  מנה של אורז אסור שחור עם דג שיבוט (קוד), בצל טרופאה, זיתים שחורים וצל​פים; מנת דג בקלה בסגנון רומאי, ועוד הרבה מנות חגיגיות איטלקיות נוספות.

השף פאולו מאזוני

מסעדות הפסטיבל האיטלקי בבאר שבע: הספרייה, רחוב נפחא 25, 08-6655120; קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 1 במתחם ביג, 08-6655122; כפרה בר אנד טאפס, רחוב סמילנסקי 25, 08-6654854