הילה אלפרט מתענגת על קוסקוס בבאר שבע

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6044cc26-e8f0-485f-bbf0-e7626f73a294','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,33015,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('6044cc26-e8f0-485f-bbf0-e7626f73a294','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,33015,'Image','');},7]]);})

מי שיודע מה זה קוסקוס מחאקק שייך כנראה לעדה של חביב בורגיבה המנוח. אבל כמה יודעים מה הקשר בין הקוסקוס האדמדם ותשעת ימי האבל של חודש אב ?

את זאת למדה השבוע בדרך הטעימה השפית היפהפיה הילה אלפרט ("ישראל היום"), שבאה כל הדרך מתל-אביב כדי לבדוק מה הסיפור עם המסעדה "האותנטית" שכל החברים שלה מספרים עליה?

השף יקיר מסרטי "הזרים" לשולחנה של הילה מבחר של מעדני המטבח שלו והיא לא הפסיקה לצקצק מהנאה וסקרנות. הוא גם הסביר לה שאת הקוסקוס הזה נהגו לאכול בטוניס בעיקר בתשעת ימי האבל של חודש אב כתחליף לבשר ולעופות.

הילה הנהנה כמבינה, לקחה כמה מתכונים וטלפון של יקיר ונסעה שבעה ומרוצה. 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('30110b30-1e08-457e-8088-05f0e60cbf8c','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,33016,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה